• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Het was een klein feestje bij de Softbal Aspiranten tijdens hun training dinsdag 23 april. Het hele team werd namelijk verrast met een kompleet nieuw tenue gesponsord door Premium Concepts.

softbal aspiranten pakjes

Bij veel clubs spelen dames softbal teams in korte broek. Vaak hebben ze dit als tweede tenue zodat wanneer het weer het toe laat, ze hierin het veld op kunnen. Al lange tijd lag bij onze Aspiranten meiden ook de wens om in korte broek te kunnen spelen en is gezocht naar een sponsor die een financiele bijdrage wilde leveren. Eind 2012 werd deze gevonden in Premium Concepts die het team graag wilde steunen met een kompleet nieuw tenue.


Samen met de kledingcommissie is gezocht naar een leuke broek, shirt en sokken, naar de juiste kleurcombinaties en naar de plaats waar de logo's van de Dragons konden staan. Na goedkeuring van alle betrokkenen is de bestelling naar SSK verstuurd. Een kleine acht weken later werd alles bezorgd en is het moment gezocht om de meiden te verrassen met de nieuwe kleding.

softbal aspiranten

Het gehele team inclusief een sportpasser die deze weken te gast is, werd tijdens de training uitgenodigd in de kantine waar op 11 stoelen een pakje lag met de namen er op. Aldaar werden de meiden eerst getrakteerd op een kort verhaal over de voorbereidingen die nodig waren voor het aanschaffen van de nieuwe kleding plus een uitleg wat sponsoring inhoudt en wat onze sponsor Premium Concepts doet.

Daarna werden de pakjes geopend en heeft het team zich meteen omgekleed om in de nieuwe kleding de training te kunnen vervolgen. Uiteraard niet voordat een nieuwe team foto gemaakt werd en de sponsor bedankt is met de blijde gezichten en een lekker flesje wijn. Peter bedankt!

 

softbal aspiranten nummers