• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Ben je tussen de 5 en 9 jaar? Doe dan mee met onze Peanuts!

 

De honk- en softbalvereniging de Houten Dragons bestaat inmiddels drie jaar. In het wedstrijdseizoen, dat in april begint en in oktober eindigt, wordt het sportpark 'De Stenen Poort' bevolkt met wel meer dan honderd spelende leden, honk- èn softballers. En, zoals vorig seizoen bleek: niet onverdienstelijk. Onze teams Heren 1 en de Aspiranten waren toen namelijk eerste in hun klasse!

 

Wanneer in oktober de competitie eindigt, begint na een paar maanden 'rust', in januari de indoor-trainingsperiode. Dit is eigenlijk ook de start van het nieuwe seizoen. Spelers komen in een nieuw team of schuiven samen met hun teamgenoten een klasse door. Door dit doorschuiven komen in diverse teams met regelmaat plaatsen vrij.

 

Zo zijn dit seizoen negen jonge Peanuts weer van start gegaan. Eén probleempje: voor het spelen van een partijtje Peanutbal zijn er volgens de regels minimaal negen-, maar maximaal twaalf meisjes en jongens nodig, in de leeftijd van vijf tot negen jaar. Ondertussen heeft dit team in deze bezetting in april een aantal oefenpartijtjes in de buitenlucht achter de (melk)kiezen; steeds met wisselende samenstelling en omvang. Maar nu komt het regelmatig voor dat er teammaatjes tekort komen.

 

Dus, vind jij het leuk om eens te komen kijken bij de training of een partijtje van de Peanuts? Dan kan dat altijd. Je bent van harte welkom! Op dinsdag trainen zij van half zes tot half zeven. Het sportpark 'De Stenen Poort' ligt aan de Warinenpoort in Houten, dicht bij het 'Oude Dorp'.

 

Misschien ben jij wel dat onontdekte talent van de toekomst en doe je liever direct mee aan een training? Dat kan! Wij lenen je wel een knuppel en een passende handschoen en je mag maar liefst drie keer gratis meedoen! Je moet je dan wel eerst vooraf aanmelden.


Wie weet, tot gauw bij een training of een partijtje Peanutbal!