• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Drie jaar geleden werd de honk- en softbalvereniging Houten Dragons opgericht. In het wedstrijdseizoen, dat in april begint en in oktober eindigt, wordt het sportpark 'De Stenen Poort' bevolkt met wel zo'n honderddertig spelende leden. En, zoals afgelopen jaar bleek, niet onverdienstelijk.

 

Wanneer in oktober de competitie eindigt, begint na een paar weken 'rust' de indoor-trainingsperiode. Dit is eigenlijk ook de start van het nieuwe seizoen. Spelers komen in een nieuw team of schuiven samen met hun teamgenoten een klasse door. Door het doorschuiven zijn in diverse teams plaatsen vrijgekomen.

Zo zijn in november zes jonge Peanuts weer van start gegaan. Eén probleempje: voor het spelen van een partij zijn er bij het Peanutsregel-honkbalspel minimaal negen meisjes en jongens nodig, in de leeftijd van vijf tot en met acht jaar. Als dit team met deze omvang in april 'naar buiten gaat', komen zij dus nog wat teammaatjes tekort!

 

Heb je zin om te komen kijken bij de trainingen van Peanuts en Pupillen, dan kan dat altijd. Je bent van harte welkom! Op dinsdag trainen de Peanuts (jongens en meisjes van vijf tot en met acht jaar) in sporthal 'De Wetering' van half zes tot half zeven. Op woensdag van half zes tot half zeven trainen de pupillen (kinderen vanaf negen tot en met twaalf jaar) in sporthal 'De Molenwiek'. Zie ook de trainingstijden.

 

Wie weet ben jij dat nog niet ontdekte talent van de toekomst. Doe je liever meteen aan een training mee? Dat kan ook! Je mag drie keer gratis sfeerproeven. Je moet je dan wel eerst vooraf aanmelden.