• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

 Visual NWFD Dragons

 Op woensdag 17 mei organiseert de Houten Dragons weer de jaarlijkse Vriendjesdag, dit jaar sluiten we aan bij de landelijke Welcome Friends dag van de KNBSB. Binnenkort volgt meer informatie over deze dag.
Nu echter nogmaals een oproep voor helpende handjes, want we willen deze dag, die vorig jaar zo'n groot succes was, absoluut door laten gaan. Van de activiteitencommissie daarom bijgaande oproep:

Hoi coaches,trainers en teamco?rdinatoren,

Op 19 april heeft de act.cie in de teamco.app een oproep gedaan voor hulp in de co?rdinatie/leiding op de vriendjesdag van 17 mei a.s. De vriendjesdag is van 14-17 uur. Voor de voorbereiding (klaarzetten materiaal, velden etc.) willen we om 13.00 uur starten.

Nu kunnen we ons voorstellen, dat onze oproep is ondergesneeuwd in alle mooie berichten daarna over hoe goed onze teams het doen in de competitie.

Daarom nogmaals een oproep. Het zou prachtig zijn als dit event een herhaling wordt van vorig jaar met een hoge opkomst van de jeugdleden (pupillen en beeballers), vriendjes en vriendinnetjes om te laten zien hoe leuk onze sport is.

Jullie hulp als coach, trainer is daarbij belangrijk, maar ook van de ouders.

Wat is er al geregeld?: handschoenentas via de KNBSB; draaiboek is dankzij Ivar beschikbaar (met dank!); de uitnodigingen zijn de deur uit.

Aan het einde van deze dag eten we pannenkoeken (helpers zijn geregeld, maar alle hulp is welkom) Voor het harde werken prik je ??n of meerdere pannenkoeken mee.pancakes

Wat nog ontbreekt is hulp in de co?rdinatie/leiding.

Wie o wie reikt ons de helpende hand!!!

Wij zien je aanmelding graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.