• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

takemeout smallOver 3 weken is het zover dan staat ons openingsweekend weer voor de deur. Als het goed is zijn alle leden en ouders op de hoogte gebracht van de info over dit weekend via de contactpersonen.

Hier vinden jullie nog een keer het infoboekje en het aanmeldingsformulier en de uitleg over het mix softbaltoernooi. Als je het aanmeldingsformulier nog een keer wilt hebben om vrienden en vriendinnen aan te melden voor de zaterdag  bij de jeugdteams neem dan contact met ons op.

Wij hopen jullie aanmeldingen van introducés, mix softbalteams of om het weekend te komen helpen uiterlijk 15 maart 2012 tegemoet te zien, zodat wij verder met de organisatie van het weekend kunnen gaan.

Mochten er nog vragen en opmerkingen zijn over het openingsweekend dan horen we dit graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben er erg veel zin in en begrepen meerdere met ons, want er wordt hard gewerkt aan complete softbalteams, leuke teamnamen en kleding voor het mix toernooi.

We zijn erg benieuwd welke creaties we dit jaar gaan tegen komen.

 

Sportieve groet,

 

Nicole de Rooy en Karin Visscher
(activiteitencommissie)