• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

20030622aadNa menig uurtje aan voorbereiding samen met verschillende hulpvaardige handen binnen de club was het dan eindelijk zover: op zondag 22 juni om 10:00 uur precies opende onze voorzitter Marco de open dag met een korte speech en daarmee kon het spellencircuit van start gaan. Het duurde niet lang of de eerste mensen kwamen het terrein op.

 

Gedurende de hele dag werden veel scorekaarten verkocht, waarmee het spellencircuit kon worden afgelopen. De twee spectaculairste onderdelen waren de slagmachine, waarmee zowel groot als klein de bal lekker weg kon slaan, en het maken van een sliding over een ingezeept zeil naar een honk toe.

Terwijl een ieder druk bezig was met zijn/haar spel of op het terras zat met een kopje koffie en een overheerlijk stuk eigen gebakken cake of taart (gedoneerd door verschillende leden), werd het schminktheater van Petra opgebouwd. Hier werd van vele kinderen een leuke kunstwerk gemaakt onder het genot van een bekertje McDonalds sap.

 

Om 13.30 uur was het "the end of the game" voor het spellencircuit. Alle onderdelen werden van het veld verwijderd, omdat de heren van het honkbalteam stonden te trappelen om aan hun warming-up voor de wedstrijd tegen Quick te beginnen. Tijdens de warming-up werden er lootjes verkocht voor de loterij.

 

Tien minuten voor aanvang van de wedstrijd werd door "de Mart Smeet van de Dragons" de opstellingen van de teams doorgenomen met het publiek. Om 15:00 uur riep de scheidsrechter "play bal" nadat Bryan, het jongste lid bij de peanuts, de eerste bal over de plaat had gegooid: de wedstrijd Houten Dragons tegen Quick Amersfoort was begonnen.

 

Tussen de inningen door is de loterij gehouden, waarbij mooie prijzen zijn weggegeven, o.a. gesponsord door gebr. Uytdewaal, de wereldwinkel, sportwinkel Cor Adelaar, firma Invacare, bloemenzaak Ton van Jaarsveld en Kees Bosman.

 

20030622aceHet publiek kreeg een zeer spannende wedstrijd te zien waarbij echt voor de punten geknokt moest worden. Onze heren die tot nu toe ongeslagen bovenaan de ranglijst staan, verloren helaas deze wedstrijd met 1 punt verschil: 5-6.

 

Om 17:00 uur was de wedstrijd afgelopen en daarmee kwam ook een einde aan een zeer succesvolle open dag.

 

Dit verslag sluiten we af met nog wat wist je datjes.

Wist je dat:

  • Maaike de Ley, Thim de Jager en Robbert Heil de winnaars van het spellencircuit zijn geworden en dat hun prijzen gesponsord zijn door Forelle en Fred Perquin.
  • we op de opendag zelf al 5 nieuwe leden en 1 donateur bij hebben gekregen.
  • tijdens de opendag de kantinecommissie is uitgebreid, met Tineke en Gertie.
  • tijdens de opendag de kledingcommissie is overgenomen door Jacqueline.
  • Ramon van de heren tijdens de wedstrijd op de opendag zijn vinger gebroken heeft. Wij wensen hem heel veel sterkte bij het herstel hiervan!!!
  • als je niet op de opendag bent geweest een te gekke dag hebt gemist!!
  • wij het een zeer geslaagde dag hebben gevonden en een ieder willen bedanken die ons bij de voorbereidingen en op de dag zelf geholpen hebben, BEDANKT VOOR JE INZET !!!!!
  • meer foto's zijn te vinden in de Fotogallerij.

Groetjes Anneke en Karin.