• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Op zondag 22 juni organiseert Honk- en Softbalvereniging Houten Dragons een open dag! Vanaf tien uur is iedereen welkom op het honk- en softbalterrein aan de Warinenpoort. Deze open dag is met name bedoeld voor een ieder die kennis wil maken met deze fascinerende sport. Natuurlijk hopen we nieuwe leden aan te kunnen trekken die één van de teams binnen onze vereniging willen versterken.

Welke activiteiten staan er voor deze open dag gepland?

Op het terrein is een spelcircuit uitgezet met gevarieerde spelonderdelen zoals schminken, homerun lopen, bal werpen, de bal zo ver mogelijk wegslaan en nog veel meer. Daarnaast is een -niet nader te onthullen- onderdeel waarbij je gegarandeerd een nat pak oploopt. Meenemen van reservekleren is dan ook geen overbodige luxe. Als je kans wilt maken op een van de schitterend te winnen prijzen (voor iedere leeftijdscategorie is er een) dan kan je voor € 1,- bij de informatiestand een scorekaart kopen. Natuurlijk dagen we ook de bestaande Houten Dragons leden uit om zich in deze strijd te werpen.

 

Er is een informatiestand waar leden van onze vereniging je van alles willen vertellen over de verschillende disciplines binnen onze vereniging en waar je ongetwijfeld de enthousiaste sfeer zult kunnen proeven.

 

Om half twee start de 'warming-up' van ons 1e Heren honkbalteam waarna om drie uur de strijd wordt aangebonden met het Amersfoortse Quick 4. Het is de Heren van de Houten Dragons er enorm veel aan gelegen de felbegeerde eerste plaats in hun competitie te verdedigen en het puntenverschil tot de andere teams verder uit te bouwen. Al met al belooft dit een enerverende en spannende wedstrijd te worden.

 

De open dag eindigt na afloop van deze krachtmeting.

 

Heb je buren, kennissen, familie, vriendjes en vriendinnetjes, of collega's die kennis willen maken met het honk- of softbal geef dan bovenstaande informatie snel aan hen door! Ze mogen in ieder geval drie keer gratis meetrainen. Diegenen die zich op de open dag intekenen als lid hoeven geen inschrijfgeld te betalen, op voorwaarde dat ze minstens 1 jaar lid blijven.

 

Met deze aankondiging willen we niet alleen laten weten dat we druk aan het organiseren zijn voor dit spektakel, maar ook dat we veel hulp van leden kunnen gebruiken tijdens deze dag. En, wie-o-wie wil een eigen gebakken cake of taart doneren die we bij koffie en thee kunnen serveren? Heb je tijd en zin, laat het ons dan alsjeblieft snel weten!

 

Anneke Germeraad en Karin Visscher