• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Zondag 14 juli istenenpoort Houtens het zover. Dan worden na 12 jaar de laatste wedstrijden gespeeld op ons veld op het sportpark De Steenen Poort.

's Morgens wordt voor de Beeballers een toernooitje georganiseerd. In de middag spelen onze eigen honk- en softbalpupillen en aspiranten een paar leuke mixed wedstrijden.

De pupillen gaan om circa 13.30 van start en de aspiranten volgen dan tegen 15.00 uur.

 

Leden en niet-leden zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken. Voor alle leden is er overigens een leuk aandenken aan 12 jaar Steenen Poort!

 

Op deze pagina is een kort verslag van onze laatste dag op Sportpark Steenen Poort opgenomen. Met onder andere een leuk filmpje over het Beeball toernooi dat Michelle Melara voor Omroep Houten maakte.

 

Kijk ook eens naar de andere nieuwsberichten over de verhuizing van de club naar De Meerpaal. Leden en belangstellenden ontvangen de komende weken regelmatig per e-mail een verhuiskaart. Als je die verhuiskaarten ook graag wilt lezen, stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.