• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

vlagLe Quatorze Juillet zal nooit meer hetzelfde zijn. Terwijl in Parijs werd gedefileerd op de Champs Élysées ter nagedachtenis aan de bestorming van de Bastille, namen de Houten Dragons op zondag 14 juli 2013 afscheid van Sportpark De Steenen Poort.

Die dag werden daar na 12 jaar de laatste wedstrijden gespeeld en werd onze prachtige vlag er voor het laatst gestoken. Als volgend jaar op 14 juli straaljagers over Houten vliegen die blauwe en gele rookwolken uitbraken weet iedereen wat er aan de hand is!

 bee

?s Morgens werd door negen Beeball teams van UVV, de Panters, de Diamonds ?n de Houten Dragons zelf een heel erg leuk toernooi gespeeld.

 

Bee was natuurlijk ook van de partij!

   

 begin

 

Tussen de wedstrijdjes door konden de spelers en bezoekende kinderen allerlei leuke spellen doen.

 

 

 

 Michelle Melara maakte voor Omroep Houten de volgende leuke impressie:

Als je naar aanleiding van de toelichting van David meer wilt weten over Beeball, is het de moeite waard even te kijken naar 'Wat is Beeball'.

In de middag was het de beurt aan de (iets) oudere jeugd. Eerst werden de spelers en speelsters van de drie pupillen teams door elkaar gehusseld tot twee teams die een hele leuke wedstrijd met elkaar speelden. De wedstrijd werd afgesloten met een erg spannende estafette.

Vervolgens was het veld voor de laatste keer voor de honk- ?n softbalaspiranten. Ook zij werden door elkaar gemixt tot twee gelegenheidsformaties. Het was erg leuk om te zien hoeveel lol die jongens en meiden met elkaar hadden. En hoeveel moeite sommige van de jongens hadden met de worpen van de softbalpitchers!

Jeroen Weimar maakte 's middags een prachtige set foto's. Hierna zie je er een paar. Ga voor de complete set naar zijn Flickr pagina.

{myFlickr} feed=photoset,photoset_id=72157634641961212,displaymode=gallery {/myFlickr}

 

Alle leden hebben na afloop van hun wedstrijdjes een leuk aandenken aan twaalf jaar Steenen Poort gekregen in de vorm van een mooi vaantje ?n een potje gravel van ons oude veld. Leden die er niet bij konden zijn krijgen dit aandenken van hun teamco?rdinator. Niet spelende leden kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de loop van de zomervakantie verhuist de vereniging naar De Meerpaal. De eerste wedstrijden worden daar in het weekend van vrijdagavond 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus gespeeld. Een week later wordt op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september de opening van de nieuwe velden groots gevierd.

Een overzicht van alle nieuwsberichten over de verhuizing kun je hier vinden.