• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Woensdag 14 november was het groot-bestuur van de Dragons uitgenodigd om een rondleiding te krijgen op de nieuwe lokatie aan De Meerpaal. Ons nieuwe clubhuis staat gepland voor oplevering op 21 december a.s., dus een sneak-preview was wel op z’n plaats!

De bouwer en bouwbegeleider van de gemeente Houten namen ons mee het nieuwe pand in. Direct viel al op dat ondanks alle bouwactiviteiten, je al helemaal kon ‘voelen’ hoe hier straks door de drie verenigingen (HC Houten, HV Houten en de Dragons) sportieve derde helften plaatshebben en nageborreld gaat worden. Met een strak en helder laagstaand zonnetje was de eerste indruk van het pand helemaal goed!


De plaats van de bar, het afhaal loket voor de gezonde snavel, de keuken, de enorrrrrme afzuigkap in de keuken, het ‘bestuurskamertje’, de (deelbare) multifunctionele ruimte (mét bar!), het toekomstig terras.....het was er allemaal en werd door de heren van de bouw prima uitgelegd.

Maar ook de half-verzonken benedenverdieping was top. De fysiopraktijk die er komt heeft plenty ruimte, maar ook de kleedkamers, materiaalruimte en lockerruimte zijn prima voorzien. Hoe er gebruik van gemaakt gaat worden is iets waar de verenigingen op dit moment met elkaar over nadenken binnen de zogenaamde Meerpaal Federatie. Maar dat we er op vooruitgaan, kun je wel stellen. Wordt ook hier vervolgd...

 

een rondleiding op de meerpaal