• 1_slide HD Familietoernooi Blauw 2020.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Ondanks de fantastische inzet van een groepje enthousiastelingen moet helaas worden geconstateerd dat het project 'Digging the Dugouts' niet geheel volgens planning verloopt.

 

Bij aanvang van de werkzaamheden trotseerden slechts een handvol honk- en softballiefhebbers de frisse voorjaarstemperatuur. Naast het slijpen en lassen van de stalen constructie werden ook de bouwhekken verplaatst naar de overkant van het veld en provisorisch gerepareerd en ambachtelijk geboet. Maar deze warming-up kon zelfs de meest kritische leden jammergenoeg het weekend daarop nóg steeds niet inspireren om hun handen uit de mouwen te steken, zodat het niet veel scheelde, of de projectleider zou zijn las-bijltje er bij neer gooien.

Het derde werkweekend liet de zon zich van zijn beste kant zien, wat bij een flink aantal ouders en leden zowaar uitmondde in een waar graaffestijn. Daarnaast is er een flinke aanzet gegeven tot het schilderen van de wanden.
Dit weekend kan, als het weer meewerkt, lekker doorgegaan worden met de ontvet- en schilderklus. Als er voldoende animo is, zou dat onderdeel zelfs in twee dagen afgerond kunnen worden.

 

Dankzij de vader van een van de meest verse Peanuts kunnen we rekenen op een "royale" hoeveelheid beton voor de vloeren van de dugouts. Volgend weekend, 10 en 11 april zal dit –naar alle waarschijnlijkheid tussen de wedstrijden door- gestort gaan worden.
Wat erg belangrijk wordt, is het in zo'n kort mogelijke tijd transporteren van het sneldrogende beton van de cementmolen naar de dugout-pit. Naar schatting zal er zo'n zes kub beton en twaalf kub cement omgezet gaan worden. Daarvoor zijn er dus heel veel kruiwagens en sjouwers nodig!

 

Ongetwijfeld ligt hier een schone taak voor de nieuwe trainers van het Heren- en het Junioren honkbalteam om (onder andere) de spieren van hun mannen eindelijk eens 'lekker' wakker te schudden. En natuurlijk zijn dan de softbaldames en heren ook niet vies van een demonstratie betonhollen aan de teams die eigenlijk het lichtend voorbeeld voor de vereniging zouden moeten zijn.

 

Dus, kom op allemaal. Trek je kruiwagen van de zolder of haal hem desnoods uit de verpakking en help je club! Het is meer dan een dankbare klus.
Dus!

 

Meld je aan bij Erwin-wie-kent-'m-niet of bij pr@houtendragons punt nl