• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Op Koninginnedag 2002 hebben de Houten Dragons zich weer van hun beste kant laten zien. Met een drukbezochte stand is de activiteitenmiddag opgeluisterd. Mieke, Jos, Corine en familie bemanden de stand. Allerlei honkbalattributen waren er te koop en er was informatie voor belangstellenden. Het bleek dat nog lang niet iedereen weet dat er een honk- en softbalvereniging is in Houten. Hopelijk pakken onder andere die heren die informeerden naar de honkbal- en softbalteams de draad weer op en worden ook lid.

Pitchen 

De kleine bezoekers konden zich uitleven met ballengooien op blikken. Als ballen deed de sokkenverzameling van Ilse de Bruin dienst. Zo hard mogelijk een bal gooien naar de mobiele backstop kon ook. Met een speedcanon werd dan de snelheid van de bal gemeten.

Menigeen is de competitie aangegaan, maar het waren toch vooral twee Dragonleden (Edwin de Bruin en Matthijs Heijmink) die streden om de eer van de bezitter van de sterkste arm. Was het hardst 62 mph?

Ballen die over of naast de backstop verdwenen, mocht je zelf halen of als je pech had zoeken tussen de struiken. Goed en hard gooien samen bleek nog niet zo makkelijk.

 

We hebben ons weer gepresenteerd en hopen dat dit weer (actieve) leden oplevert.