• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

PH1 Team banner
alle foto's gemaakt door Erick Schabracq

Junioren Honkbal kampioen!


De zon scheen, de muziek draaide, het publiek was aanwezig, de batgirls waren er klaar voor en de spelers hadden er zin in. Alle voortekenen waren goed voor een mooie ochtend.

PH1 Publiek PH1 Batgirls
Het publiek en de batgirls waren er klaar voor

De Dragons moesten vandaag winnen van Quick Amersfoort om Kampioen te worden. Makkelijker gezegd dan gedaan, want zelfs onze Junioren voelen dan de druk. Tijdens de wedstrijd bleven ze gelukkig ontspannen spelen en walsten al in de eerste inning met dubbele cijfers over de tegenstander heen, om daarna wat gas terug te nemen. Uiteindelijk werd het 29-0 door goed spel van de pitchers, catcher en de veldspelers. Ook het slagwerk was dik in orde.

PH1 Kampioensbal

Na Afloop was er alle ruimte om het feestje te vieren en dat gebeurde dan ook. De wedstrijdbal werd vereeuwigd voor het nageslacht; de penningmeester sprak namens het bestuur nog enkele mooie woorden als dank voor de voorbeeldige wijze waarop onze junioren dit jaar de Houten Dragons weer hebben vertegenwoordigd op en langs de velden; bengaalsvuur moest zelfs nog meer kleur geven aan het feestje.

Kortom onze jongens waren met vlag en wimpel geslaagd voor dit seizoen en deze kampioenswimpel kregen zij dan ook nog eens daadwerkelijk overhandigd zodat de vlag nu echt in top kon.

PH1 Team toespraak PH1 Penningmeester Wimpel

Meer foto's zijn op Facebook te vinden, videobeelden volgen later.

PH1 Te4am Batgirls

Maandagavond om 19:40 uur zijn de Dragons weer te gast in de uitzending van De Middenstip op HoutenFM.
Zet het geluid gerust wat harder.