• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

De "Dutch Ambassadors of Baseball" (de naam waaronder het veteranenteam van de h.s.v. Zwijndrecht regelmatig in het buitenland speelt) hebben tijdens een aantal bezoeken aan Cuba de hartelijkheid van de Cubaanse bevolking leren kennen.Tevens hebben zij zelf kunnen zien dat er ter plekke een grote schaarste aan honkbalmateriaal voor de jeugd bestaat.

 

Net als 2 jaar geleden zal daarom in samenwerking met de organisatie van de Wereldkampioenschappen Honkbal 2005 (van 3-17 september) in Rotterdam sportmateriaal worden ingezameld voor de jeugd op Cuba.

Alle honkbal- en softbalclubs hebben wel wat knuppels, helmen, maskers, ballen, honken e.d. - of ander sportmateriaal- dat niet meer gebruikt wordt of anderszins ter beschikking gesteld kan worden.

 

Ons verzoek is of u dit overtollige materiaal tijdens het WK mee wilt nemen naar Rotterdam (dit is de enige stad waar de inzameling plaatsvindt). Wij zullen zorgen dat er bij het stadion (ingang diergaarde Blijdorp) een container staat waar al het ingezamelde materiaal in opgeborgen wordt. De rederij Nirint zal deze container gratis naar Cuba brengen.

 

Een delegatie van de Dutch Ambassadors of Baseball zal de container in het najaar officieel overhandigen aan de autoriteiten van Bayamo (zuid Cuba), waarna het materiaal, door de lokale sportorganisaties, onder de scholen verdeeld zal worden.

 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunnen jullie bellen naar Arie Hulsebos tel. 06 52 42 73 88 of mailen naar Hans Kleij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Muchos gracias, amiga's & amigo's
Dutch Ambassadors of Baseball