• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

collecte logo 50 procentDit jaar zullen we ons weer in gaan zetten voor Jantje Beton. De Jantje Beton collecte week is dit jaar van 4 tot en met 9 maart. Jantje Beton sponsort projecten voor kinderen in Nederland maar tevens mag de vereniging de helft van het gecollecteerde geld zelf besteden. Daarom willen we dit jaar weer ons best doen om zo veel mogelijk geld op te halen.

Om dit te bereiken gaan we in de collecte week proberen zowel doordeweeks als op zaterdag te lopen.


We hebben als Dragons een groot aantal wijken toegewezen gekregen:

Houten-Noord Houten-Zuid

De Poorten

De Borchen

De Oorden (een deel)

De Mossen

De Meren

De Landen

We collecteren met Jantje Betonbussen en vertrekken afhankelijk van de wijk waar gelopen wordt vanuit sporthal De Vlinder of Den Oord. Jeugdleden onder de 16 lopen in groepjes en onder begeleiding van een volwassene.


Wie minstens één avond of op zaterdag mee loopt met de collecte heeft meteen voldaan aan een activiteit in het kader van de afkoopregeling. Daarnaast stellen we een beloning beschikbaar voor de leden die gelopen hebben met de collectebus die aan het einde het beste is gevuld.

Je wordt benaderd via de coach van je team. Mocht je nog niets gehoord hebben en je wilt graag meelopen zoek dan zelf contact met je coach.


Namens het bestuur,

Met vriendelijke groeten,

Marc Hollman