• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

patricia van der wielen

Tot onze ontsteltenis is zondag 3 april jongstleden onze wedstrijdsecretaris Patricia van der Wielen plotseling overleden. Patricia is 45 jaar geworden. Ze heeft zich de laatste anderhalf jaar met zeer veel gedrevenheid in verschillende hoedanigheden ingezet voor onze vereniging.

 

Het is onvoorstelbaar dat ze er niet meer is.

 

 

Teamco?rdinator

Patricia was tijdens het vorig seizoen als teamco?rdinator ??n van de belangrijke motoren achter de totstandkoming van een combinatieteam waarin softbal junioren van onze vereniging en die van de Centrals samen aan de competitie deelnamen. Zonder haar onvermoeibare inspanningen om met anderen van een soms best lastige situatie het beste te maken zou dit belangrijke initiatief moeilijk te realiseren zijn geweest. Mede dankzij haar inzet hebben veel meiden in Houten en De Bilt vorig jaar toch aan de competitie kunnen deelnemen.

 

Wedstrijdsecretaris

Vanaf september was Patricia actief als wedstrijdsecretaris. Aanvankelijk zou ze zich tot de softbal afdeling beperken. Maar nadat de wedstrijdsecretaris honkbal geen kans meer zag het wedstrijdsecretariaat te combineren met zijn andere werkzaamheden, aarzelde Patricia niet lang. Ze nam het er graag bij. Ze heeft in dat verband in de aanloop naar de competitie ontzettend veel werk verzet waarvan het belang moeilijk kan worden overdreven. Waar is een honk- en softbal vereniging immers als de wedstrijden niet worden ingepland.

 

Power

Patricia had enorm veel power. Ze leefde en werkte snel en intensief. Daarmee heeft ze onze vereniging en ongetwijfeld veel mensen in haar naaste omgeving heel erg veel gegeven. Ook zo nu en dan een stevige aanvaring. Dat hoort erbij. En die vallen in het niet bij alle kleine (ze was dol op de puntjes op de spreekwoordelijke i) en grote dingen die ze ons gebracht heeft.

 

Waardering

bloemen patriciaWe hebben daar als bestuur regelmatig onze waardering voor uitgesproken. Maar het is mooi en passend dat ze die ook van anderen ontving. Zo kreeg ze de dag voor haar overlijden een prachtig boeket bloemen van het heren 1 team van de Domstad Dodgers aan wie ze ons veld beschikbaar had gesteld voor het spelen van twee van hun oefenwedstrijden. In het laatste van de talloze app berichtjes die ik de afgelopen maanden van haar kreeg stuurde ze me deze foto. Ze was er terecht verguld mee. 

 

We wensen haar naasten en in de eerste plaats haar dochter Esmee heel veel sterkte.

 

Het is onvoorstelbaar dat ze er niet meer is.

 

namens bestuur en leden van de vereniging Houten Dragons,

 

Leander van der Spek

voorzitter

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitvaart

Informatie over de uitvaart kan worden opgevraagd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Condoleance boek

Vrijdag 8, zaterdag 9 en en zondag 10 april ligt in de bestuurskamer een boek waarin een korte boodschap voor Esmee en andere familieleden van Patricia kan worden geschreven.

Iedereen kan er op de volgende tijdstippen terecht:
Vrijdag:16.00 tot 24.00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 19:00 uur
Zondag: 09:00 tot 20:00 uur

 

Correspondentieadres familie

Prins Hendriklaan 8A

3433 EG  Nieuwegein