• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Iedereen gefeliciteerd met dit geweldige nieuws. Wij spelen onze wedstrijden met ingang van seizoen 2013 op deze geweldige nieuwe locatie “de Meerpaal”.

Als je een impressie van deze omgeving wilt zien dan kun je op “You tube” de volgende twee filmpjes bekijken. Film 1 geeft een impressie van gebiedsvisie en filmpje 2 geeft een impressie vanuit de lucht, een 3-D impressie.

Kort verslag uit de raadsvergadering
Afgelopen dinsdag hebben Raad en oppositie met grote meerderheid ingestemd met de plannen en de grondexploitatie. Daarmee hebben we deze fase met goed gevolg afgesloten en treedt er geen onnodige vertraging op. De wethouder Herman Geerdes en de Directeur Gemeente Henny den Bieman, e.a. waren zeer tevreden. De VVD, CDA en PvdA hebben ons nadrukkelijk gefeliciteerd. De datum 1 september 2012 blijft voor iedereen het streven, waarop de Hockey vereniging haar eerste wedstrijd zal spelen.

In het debat voorafgaande aan het besluit zijn weinig spraakmakende onderwerpen aan de orde geweest. Wel de gebruikelijke rituelen zodat er nog enkele moties waren waarover moest worden gestemd. Alleen de PvdA motie was van belang. Als gevolg van deze motie blijft het naar de toekomst toe mogelijk om in het gebied een atletiek- en/of skatebaan aan te leggen. Daarvoor krijgt het natuurgebied naast de honk- en softbal nu een natuur- en recreatiebestemming.