• 1_slide HD Familietoernooi Blauw 2020.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Zaterdag 31 augustus 2002 sloot het pupillen 1-team van de Houten Dragons de honkbalcompetitie zeer succesvol af: na een dubbele overwinning tegen de Panters uit Tiel eindigden de pupillen als eersten in hun poule.

 

Veel ouders en andere belangstellenden waren bij de afsluitende wedstrijden aanwezig om deze overwinning te kunnen vieren. De voorzitter van de vereniging, Marco Odijk, feliciteerde het team na afloop met het behaalde resultaat en trakteerde op een geweldige taart. Voor deze gelegenheid had bakkerij Miltenburg de taart speciaal met honkbalattributen versierd.

Pupillen-1 nam dit jaar voor het eerst in deze samenstelling deel aan de competitie. In de competitie ging het in totaal om 14 wedstrijden. Het team speelde in Utrecht, De Bilt, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Tiel en natuurlijk op het eigen veld van de Houten Dragons bij de Stenen Poort. Op twee wedstrijden na tegen de Centrals uit De Bilt en de Domstad Dodgers uit Utrecht wonnen de Houten Dragons alle partijen.

 

Dit team liet eerder zien goed te kunnen presteren. Op het door de Harriers op 20 mei in Zeewolde georganiseerde toernooi veroverden zij tegen twee andere verenigingen ook al de eerste plaats.

 

De pupillen kunnen nu gaan bewijzen het beste team in hun klasse te zijn binnen de gehele Utrechtse regio. Vanaf zondag 8 september spelen ze nog 5 wedstrijden tegen winnende teams uit andere poules. De thuiswedstrijden daarvoor zijn op zaterdag 14 september om 10:00 uur tegen Blue Socks uit Veenendaal en op zaterdag 28 september om 10:00 uur tegen Centrals-1 uit De Bilt.