• 2_slide-10.png
 • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
 • 4_spierenvoorspierenbanner.png
 • 5_slide2016.png
 • 6_slide-6.png
 • HD_Familietoernooi_Blauw_2021.png
 • HD_Landelijke_Beeballdag_2021.png

Bijna is het weer zover,de oefenwedstrijden,opening van het seizoen en de start van de honk en softbalcompetitie en beeball wedstrijden en recreantentoernooien staan weer voor de deur.


Voordat we de velden kunnen betreden voor de eerste wedstrijden en de kantine in kunnen voor een bak koffie of een andere versnapering en na afloop van een wedstrijd een douche nemen in een schone kleedkamer, moeten we eerst met zijn allen zorgen dat alles op en om het veld goed geregeld en schoon is.

Dit kunnen we met de commissies niet alleen en hebben daar jullie hulp bij nodig.
Daarom roep ik nu alle spelers/speelsters, ouders van jeugdleden, partners van seniorleden op om deze grote klus te klaren.

Het klussenweekend staat gepland op zaterdag 3 maart 2012 van 9.00 t/m 17.00 uur.

Er is bekend dat de jeugdteams op deze dag trainen, maar misschien is het dan een idee als je je kind toch naar de zaaltraining moet brengen en ophalen om ervoor, tijdens, daarna even te komen helpen. Voor het kader van deze teams die kunnen zich inschrijven voor of na de training, als ze dit willen. 


Op het aanmeldingsformulier kan je aangeven dat je wilt helpen en of je de hele dag, ochtend of middag komt. Tevens kun je ook aangeven welke klussen die hieronder staan beschreven je voorkeur geven om te gaan doen. Graag meerdere keuzes aankruizen mochten er veel mensen het zelfde willen doen kunnen we dit beter verdelen.

Tevens een dringend verzoek om je aanmelding voor 20 februari 2012 terug te mailen, zodat we uiterlijk een ieder vanaf 28 februari 2012 kan laten weten waar een ieder ingedeeld is.

De volgende taken zijn deze klussendag te verrichten:

 • Honkbal en softbalveld speelklaar maken materiaalhokken en dug-outs opruimen
 • Kantine, keuken schoonmaken(voornamelijk de buitenkant en binnen is het voornamelijk de stof weghalen omdat dit in het najaar al uitgebreid is aangepakt).
 • Kleedkamers en de gang opruimen en schoonmaken
 • Slagkooi blad en onkruid vrij maken, het net weer ophangen.
 • Het terrein rondom de kantine en kleedkamers en velden opruimen(zoals bladvrij maken, vegen en prullenbakken legen, enz.).
 • Reparaties op en om het veld in de kantine enz.,
 • Wat verder nog aan de orde komt.

Activiteit telt mee voor het terug verdienen van de borgsom 2012....
Per spelend lid die zelf geholpen heeft of waarvan een ouder zich in heeft gezet (minimaal een half dagdeel) wordt de activiteit afgetekend voor het terugverdienen van de borgsom. Let wel op als er meerdere familieleden willen helpen deze dag is dat helemaal top, alleen telt het als 1 activiteit per spelend lid. Mochten er meerdere personen uit het gezin bij de Dragons spelen en er komen dan 2 gezinsleden helpen dan kan dit wel 2x afgetekend worden maar dan bij de verschillende leden.

Dus meld je aan voor deze activiteit dan zien we je graag nog een keer terug tijdens een andere activiteit om de borgsom terug te verdienen. Let op aspirant en juniorleden kunnen zich zelf ook inschrijven om te komen helpen.

Laat ons niet in de kou staan vele handen maken licht werk, dus zorg dat je erbij kunt zijn. Voor de harde werkers die er de hele dag zijn zal er een lunch verzorgd worden.

Dit weekend is belangrijk voor alle spelers/speelsters en het kader van onze vereniging, het is van belang dat we goed de competitie van 2012 in kunnen gaan.

Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groeten,

Nicole de Rooy en Karin Visscher

activiteitencommissie