• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

IMG 9135

Zondag 3 juli was weer tijd voor het jaarlijkse familietoernooi op de Meerpaal. 

 De weergoden lieten ons lang in onzekerheid, en getuige het geknal daar boven waren ze het onderling ook niet erg eens, maar uiteindelijk brak dan toch de zon door. Maar liefst 11 teams hadden zich aangemeld voor deze dag en dat leverde een fraai schouwspel op van dik meer dan honderd kleurrijk uitgedoste familieleden, vrienden en teamgenoten. Uiteindelijk wist het team "de Duckers" de fraaie Dragons Bowl naar zich toe te trekken, maar eigenlijk waren er die middag alleen maar winnaars.

     IMG 9141 IMG 9191
     IMG 9185 IMG 9180

Na zo'n dikke twee uur spelen togen alle aanwezigen naar het hoofdgebouw om te genieten van de welverdiende rust en zich te laven aan de bar of te hangen op de buiten loungebanken.

IMG 9148
IMG 9154IMG 9161

Onze Bjorn (te Boekhorst) stelde aan alle aanwezigen in  een korte presentatie de nieuwe clubsponsors voor, met daarbij een officieel momentje in de vorm van het plaatsen van de handtekeningen en het schenken van de bubbels (hierover later meer), waarna het tijd was voor de prijsuitreiking door Tineke en Erica.

IMG 9171

De vertegenwoordiger van het team "de Duckers" werd overladen met goud (de medailles) en mocht een fraaie schaal in ontvangst nemen, die het team in ieder geval een jaar in zijn bezit mag houden.

IMG 9174        IMG 9176

Daarna was het tijd voor de barbecue. er waren toch nog bijna 80 hongerige spelers blijven "hangen" en zij konden zich te goed doen aan een uitgebreid bbq buffet met sat? van kip en varkensvlees, overheerlijke zelfgemaakte hamburgers, sushisalade,aardappelsalade,saucijzen, sat? saus. knoflooksaus, meloen, frisse rauwkost. En alles homemade!!!
Voor de kinderen was er aanvullend nog een heerlijk bockworstje op een prikker.
De bbq werd afgesloten met een overheerlijk toetje in de vorm van bananen met chocolade, gewikkeld in aluminiumfolie en warm gemaakt op de bbq.

IMG 9138

IMG 9137                                      IMG 9184

Deze dag was werkelijk een groot feest en zeker voor herhaling vatbaar. De thuisblijvers hadden dit keer ongelijk, zij gaan volgend jaar voor de herkansing want dit wil en mag je echt niet missen.

Hulde aan de dames van de activiteitencommissie die zich wederom van hun beste kant hebben laten zien