• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

 

familie

 

Zaterdag 10 oktober is met een fantastisch familietoernooi het buitenseizoen afgesloten. Aan het toernooi werd door vijf teams deelgenomen. Na afloop zijn bovendien de twee honkbalteams gehuldigd die dit jaar kampioen werden.

 

 

 

Onderstaand filmpje geeft een aardige impressie van een heerlijke dag.

 

 

 

Rond half twee arriveerden de teams die met elkaar zouden 'strijden' om de felgebeerde kampioensschotel:

The Yellow Balls

IMG 3878

The Turtles

IMG 3883


The Hotties (wat een hunks!)

IMG 3881

 

The Gangsters (wow wat een outfit!)

IMG 3885

en.....

De Knuppels en de Ballen

(De Knuppels en de Ballen, we laten ze niet vallen, De Knuppels en de ballen, we gaan weer lekker knallen!)

IMG 3905

 

Sportiviteit stond vandaag extra hoog in het vaandel! Op dat punt deden de verschillende teams gelukkig nauwelijks voor elkaar onder. De meeste wedstrijden werden door The Turtles gewonnen die dan ook heel verdiend de kampioensschaal ontvingen.

 IMG 3926

Na afloop van het toernooi werden onze kampioenen van 2015 gehuldigd. Pupillen 2 ontving een prachtige trofee ?n moest beloven nog eens te komen vertellen hoe ze in de zomerstop zoveel vooruitgang hebben geboekt.

 

IMG 3912

 

 

Heren 1 nam een ingelijst shirt met de handtekeningen van alle spelers van het team in ontvangst. Die krijgt een ereplaats op De Meerpaal.

 

 

IMG 3917

 

De dag werd afgesloten met een heerlijke en ontzettend gezellige maaltijd die in allerlei opzichten deed terugdenken aan onze jaren op de Steenen Poort. Heel goed dat het inmiddels mogelijk is zoiets ook op ons nieuwe mooie sportpark De Meerpaal te doen.

 

Met heel veel dank aan Tineke, Sandra, Erica en Erick voor de organisatie van de dag en het verzorgen van die fantastische maaltijd!