• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

eerstepalennieuwclubhuis2 smallNa een kleine vertraging is op vrijdag 1 juni de eerste paal de grond ingegaan voor de bouw van ons nieuwe clubgebouw aan de Meerpaal.

Afgelopen maanden heeft de aannemer de voorbelasting voor het nieuwe honkbalveld en het softbalveld aangebracht en is een start gemaakt met de aanleg van drainage voor de hockeyvelden.

Nu er ook groen licht is gegeven voor het het clubhuis is de aannemer direct begonnen met de heiwerkzaamheden. De contouren van het gebouw worden hiermee al goed zichtbaar.

eerstepalennieuwclubhuis1 small

 

Het clubgebouw zal multifunctioneel ingezet worden voor de hockeyvereniging HC Houten, handbalvereniging HV Houten en honk- en softbal vereniging HSV Houten Dragons. Daarnaast wordt er ruimte geboden aan een fysiopraktijk en buitenschoolse opvang.

impressie meerpaal

Het gebouw dat ca 1100 m2 beschikbare ruimte zal beslaan is opgebouwd uit twee lagen. Op de begane grond zal de fysio zijn intrek nemen en komen er naast een technischeruimte en de kleed- en doucheruimtes ook vertrekken voor het materiaal van de teams. De begane grond is via de voor en achterzijde te betreden. Links en rechts ligt er een talud waarop een terras aangelegd wordt.

Op de tweede laag bevindt zich de keuken en kantine met uitzicht op alle velden, een multifunctionele ruimte en een spreekkamer. Vanuit de kantine is het terras te betreden dat om het hele gebouw heen ligt.

impressie clubhuis meerpaal2 

Bekijk voor een volledige impressie van het nieuwe clubgebouw de presentatie die door MMA gemaakt is.

 

Voor een sfeerimpressie van het heien zie hier een filmpje gemaakt door HC Houten.