• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Vorige week is door de selectiecommissie voor een nieuwe kantine een keuze gemaakt. Enige tijd waren al mogelijkheden verkend en uiteindelijk zijn we gaan zoeken aan de hand van door de commissie vastgestelde criteria. Deze criteria bestonden onder andere uit een indelingsvoorkeur, minimale grootte en bijvoorbeeld rolluiken.

Het bleek een markt met een verschillend aanbod vooral in prijs/kwaliteit. Vorige week was de commissie het unaniem eens dat we DE potentiële nieuwe kantine hadden gevonden. De markt van schakelbare units bleek een markt waarin een hoge omloopsnelheid is. Het was dus een kwestie van snel handelen. Afgelopen zaterdag is de knoop doorgehakt en is een kantine gekocht!


Inmiddels is de aanvraag voor de bouwvergunning in volle gang, maar ook de voorbereidingen voor plaatsing. Zeer binnenkort zal de nieuwe kantine dus in het echt te bewonderen zijn!


De gevel met 3 ramen zal richting het veld worden geplaatst en de bedoeling is de kantine op ongeveer dezelfde plaats te zetten als de oude.


NB: De foto's en de tekening zijn slechts om een indruk te krijgen. De indeling zal zeker nog wijzigen. Daarover later meer.