• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

big league embleemHet Nederlandse Big League Team de Dutch Lions reist zondag 26 juli naar de VS om daar mee te doen aan de Big League World Series. The Dutch Lions wonnen onlangs in de Poolse stad Kutno het Europees Kampioenschap Little League in hun leeftijdsklasse (17 en 18 jaar). De World Series voor de Big Leaguers wordt van 28 juli t/m 4 augustus gehouden in Easley, South Carolina.

 

De Houten Dragons faciliteerden de Dutch Lions deze week bij het treffen van de laatste voorbereidingen.

 

big league Remco

 

Het team heeft de afgelopen week drie keer getraind op het honkveld van onze vereniging.

 

Er is vooral heel veel slagtraining gedaan. Dankzij Remco heeft onze prachtige nieuwe werpmachine daarbij heel goede diensten bewezen. Wat een razendmoeilijke sliders kan dat ding produceren. Knap dat ze die toch wisten te raken!

 

 

big league

 

We ontvingen als dank voor onze bijdrage een prachtig door alle spelers gesigneerd shirt dat na de vakantie een mooie plek op De Meerpaal krijgt. Klik op de afbeelding hiernaast om alvast een vergroting van een foto van het shirt zelf te bekijken.

Coach Marlon Frolijk had bovendien voor Remco, Henri en Dave een mooi Big League embleem meegenomen bij wijze van dank voor hun werk op het veld en in de kantine.

 

 

Tot slot: we wensen de Dutch Lions natuurlijk heel veel succes en plezier in de States! Go Lions Go!

big league tem europe and africa