• slide-6.png
  • slide-8.png
  • slide-10.png
  • slide-11.png
  • slide-12.png
  • slide16.png
  • slide2016.png

Toernooien

 

GEZOCHT

 

Ja u leest het goed: Vrijwilligers gezocht!
En niet dood, maar levend. 
Een vereniging als de onze valt of staat met de inzet van alle vrijwilligers.

Zonder vrijwilligers geen vereniging!
Dat klinkt wellicht gek, maar is een waarheid als een koe.

Kerstwens 2018

ALV 19

De jaarlijkse ALV zal op maandag 28 januari 2019 vanaf 20.00 uur plaatsvinden op De Meerpaal. Aansluitend heffen we het glas om het nieuwe jaar in te luiden. 

Alle leden en ouders van jeugdleden ontvangen half januari een agenda voor de ALV. Zoals elk jaar zullen in elk geval ook het jaarverslag over het afgelopen jaar en de begroting voor het komend jaar op de agenda staan. 

Zet het vast in de agenda!

Haka compilatie

Zaterdag 15 december werd op de Meerpaal weer de traditionele vrijwilligersmiddag gehouden.
Elk jaar zo rond de landelijke Vrijwilligersdag vinden wij het ook niet meer dan passend om juist die mensen die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan het reilen en zeilen van onze vereniging zelf ook een keer centraal te zetten. Omdat het agenda technisch zo uitkwam viel de vrijwilligersmiddag samen met de seizoensafsluiting en de huldiging van het Heren Honkbalteam dat dit jaar het kampioenschap behaalde in de 4e Klasse B van de KNBSB. Als beloning voor het kampioenschap werden de heren honkballers ook uitgenodigd om deel te nemen aan de vrijwilligersmiddag.

Waikse Oliebollenkraam

Weet je het nog? De Waikse Oliebollenkraam van het openingsweekend?
Wat waren ze toch lekker. Wil jij ook de lekkerste oliebollen van de provincie Utrecht of een van de heerlijke luxe bollen zoals de Tony's Chocolonely, Brownie, tompouce of de appeltaartbol die nieuw in het assortiment is?

sponsorkliks2018

Vergeet niet te SponsorKlikken als je gaat shoppen.
Feestelijke outfits, kerstcadeaus en wintersportbestemmingen zijn allemaal populair in december en allemaal te vinden via de Houten Dragons Sponsorklik pagina.

Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via bovenstaande of onderstaande link iets koopt via de SponsorKliks website dan ontvangen wij als HSV Houten Dragons commissie over jouw aankopen. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Koop je via SponsorKliks je artikel bij bv coolblue, bol.com of thuisbezorgd.nl dan betaalt je dezelfde prijs als wanneer je direct naar de webwinkel zou gaan. Vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van HSV Houten Dragons.

Beeball 1

Hoewel de Sint het natuurlijk vreselijk druk heeft zo vlak voor zijn verjaardag, zag hij toch nog kans een paar van zijn Pieten op pad te sturen om onze jongste jeugdteams en hun trainers te verrassen met een bezoek tijdens de zaterdag training.