• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

 

Kampioen 2020 3

Het mag dan een bijzonder seizoen geweest zijn, onder vreemde omstandigheden en met een abrupt einde, de feestvreugde bij onze kampioenen is er niet minder om.

Met gepaste trots kunnen we dan ook verkondigen dat onze aspiranten1 Honkbal en ons combiteam UVV/Dragons aspiranten Softbal beide ongeslagen KAMPIOEN zijn geworden!

KNBSB CoronaDe persconferentie van dinsdagavond 13 oktober heeft een grote impact op de Nederlandse bevolking en zeker op het leeuwendeel van sportminnend Nederland. Met de aangekondigde 'beperkte' lockdown van tenminste 4 weken, ingaande op woensdag 14 oktober 22:00 uur, wordt het seizoen voor alle honk- en softballers feitelijk abrupt beëindigd. Het flonkerende sprankje hoop dat we wellicht de competitie nog af zouden kunnen ronden is verworden tot een uitgedoofde nachtkaars. Jammer maar helaas....

Via bijgevoegde link vinden jullie de laatste informatie die de KNBSB inmiddels op haar site heeft gezet.

Kort samengevat zijn de belangrijkste punten:

  1. Alle competities voor senioren en jeugd worden stilgelegd.
  2. Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen (inclusief de trainer), per veld en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel.
  3. Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen. Wedstrijden onderling met teams van de eigen vereniging zijn toegestaan.

KNBSB CoronaOp maandag 28 september heeft onze premier samen met de verantwoordelijke minister opnieuw een persconferentie gegeven waarin nieuwe, strengere, maatregelen werden aangekondigd ten einde de gevolgen van de ontwikkeling van het Covid-19 virus verder in te dammen.
Juist nu we net enige versoepelingen hadden gehad waardoor er weer iets meer mogelijk was in de uitoefening van onze sport komen deze nieuwe aanvullende maatregelen dubbel hard aan. Jammer, maar het kan dus even niet anders. Ondanks de goede wil en alle inspanningen van alle betrokkenen op de Meerpaal moet er één lijn getrokken worden en daar ontkomen wij dus ook niet aan.

wedstrijdsecretariaat nieuws 1

Deze week zijn er weer heel wat wedstrijden gespeeld. Sommige resultaten waren goed, sommige wat minder. Sommige wedstrijden waren spannend, sommige waren minder. Maar de inzet was er zeker, elke wedstrijd!

Onderstaand alle uitslagen:

wedstrijdsecretariaat nieuws 1

Deze week zijn er diverse dubbele wedstrijden gespeeld.

Uiteenlopende uitslagen zijn er genoteerd van grote winst met veel punten maar helaas ook een aantal met verlies. That’s all-in the game.
Check onderstaand alle uitslagen:

Activiteitenmarkt 2020 2

Op zaterdag 5 september vond weer de jaarlijkse Activiteitenmarkt van de gemeente Houten plaats. Het werd nog best spannend of het allemaal wel doorgang zou kunnen vinden, maar uiteindelijk wist de organisatie een goed concept te bedenken en konden de vele verenigingen en organisaties binnen Houten zich weer presenteren. Ook de Dragons waren uiteraard weer van de partij, al moest er wel wat ingeleverd worden op de bestaande mogelijkheden.

wedstrijdsecretariaat nieuws

Deze week trapten de Aspiranten Honkbal 1 de week af en kwamen deze week 2 keer in actie. Beide keren pakten zij de winst. Goed gedaan mannen.

Onderstaand de uitslagen: