• slide-6.png
  • slide-8.png
  • slide-10.png
  • slide-11.png
  • slide-12.png
  • slide16.png
  • slide2016.png

2018 HH

Afgelopen zaterdag 6 oktober speelden de Honkbal Heren hun laatste wedstrijd van het seizoen.
Er moest gewonnen worden om nog in de race te blijven voor het kampioenschap. De nummer 2 van de ranglijst had slechts één puntje minder, maar ook één wedstrijd minder gespeeld.  Met andere woorden, ook bij winst hadden de heren het niet in eigen hand en werd het billen knijpen tot wellicht 28 oktober wanneer de concurrentie hun laatste wedstrijd zou spelen.

Rabo Clubkas Campagne. Laat jouw clubhart zien!

Advertentie A4 2017 kleur 1 478

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij evenals vorig jaar de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.
Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar!
Vorig jaar was onze deelname voor ons een groot succes. Laat het dit jaar ook weer zo zijn!! 

Deel de acties van onze club om stemmen te werven op Twitter met de hashtag #ClubkasRH. We dingen dan ook mee naar de originaliteitsprijs. Ook Houten Dragons doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 1 oktober t/m 15 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Houten Dragons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor o.a. nieuw trainingsmateriaal en buiten meubilair.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op Houten Dragons tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, "Mijn gegevens". Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vóór de stemperiode een persoonlijke stemcode.


BELANGRIJK: Doe deze check wel even vóór donderdag 20 september 2018!


Meer informatie hierover vind je ook via de volgende link https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rijn-en-heuvelrug/uw-lidmaatschap/

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rh Bedankt voor jouw steun!

Afbeelding2

lazy slowpitch sunday

Wie zondag 16 september niets te doen heeft of juist zin heeft om niets te doen is van harte welkom op De Meerpaal tijdens het Lazy “Slowpitch” Sunday toernooi. Vier totaal verschillende teams , uit verschillende windstreken van het land, met ludieke namen als Herons Heroes, The moms and dads of softbal, Almere Anacondas en natuurlijk onze eigen Dragons Squad, kruisen die dag hun knuppels en laten elkaar hun skils in het slowpitch bewonderen.

 Activiteitenmarkt 2018 kraam

Traditiegetrouw vindt op de eerste zaterdag van september de jaarlijkse activiteitenmarkt op Het Rond plaats. Zo ook weer dit jaar en wederom was het een feestje. Niet in de laatste plaats door het schitterende weer, maar zeker ook door alle aanloop, de sfeer en de gehele entourage.

Nieuwe shirtsponsor HB Junioren 1

Afgelopen woensdag tijdens de training kreeg het junioren honkbalteam hun nieuwe gesponsorde shirts uitgereikt.

Slowpitch Grand Slam

Dat het Slowpitch team "Dragons Squad" lekker bezig was wisten we natuurlijk al even, maar dat zij er serieus werk van maken mag toch nog wel een keer genoemd worden. Wekelijks wordt er enthousiast en intensief getraind en dat werpt toch zijn vruchten af.

Groepsfoto familiedagAfgelopen zondag 8 juli was het weer gezellig druk op De Meerpaal. Liefst 12! teams hadden zich ingeschreven voor het jaarlijkse familietoernooi. Van Allstars tot Strikers, van Worstenbroodjes tot Zwabbertjes en zelfs nog echte Vikingen, alles liep je tegen het lijf, al dan niet uitgedost in fraaie onderscheidende outfits.

Niet in de laatste plaats door het prachtige weer werd het een geweldige middag die in een ontspannende sfeer verliep, en een leuke sportieve strijd opleverde. Een paar pechvogels kregen nog te maken met een ‘bedrijfsongevalletje’ maar alles gaat weer ‘naar omstandigheden’ goed naar we hebben begrepen, al zal Jochem zijn arm voorlopig nog wel even in het gips moeten blijven zitten. Je hebt pechvogels, en je hebt péchvogels! Sterkte Jochem, van ons allemaal.