• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2021.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2021.png

MBO Veld 1 4

De door Houten Dragons en HCH op woensdag 1 en 8 september verzorgde clinics voor de studenten Bouwkunde en Engineering van MBO Utrecht zijn zeer goed ontvangen. Met veel enthousiasme (zie ook de foto's) leefden de studenten zich beurtelings een dagdeel uit op de hockeyvelden en de honk- en softbalvelden.

Grote clubactie Wij doen mee 2021

De Grote Clubactie 2021 gaat van start! Afgelopen jaren hebben we als vereniging niet meegedaan, maar dit jaar gaan we er weer voor.  Ons doel dit jaar is om geld op te halen voor aanschaf van nieuwe materialen en terrasmeubilair.

Beeballdag cancelled jpeg

Tot onze grote spijt hebben wij moeten besluiten om de Nationale Beeballdag voor Midden Nederland die op zondag 19 september op ons sportpark zou worden gehouden alsnog af te lasten.

In goed overleg met de KNBSB, de gemeente Houten en Sportpunt Houten zijn wij tot de conclusie gekomen dat, hoewel alle lichten op groen leken te staan, er toch nog een paar organisatorische hobbels waren die uiteindelijk te groot bleken te zijn.

 plus sponsoractie 1

Veel verenigingen kunnen in deze tijd een helpende hand wel gebruiken. Daarom organiseert PLUS Houten van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: "Spaar je club gezond".
Een unieke actie omdat hiermee de clubkas direct gespekt wordt!

activiteitenmarkt 2021 4

Op zaterdag 4 september werd weer de jaarlijkse activiteitenmarkt georganiseerd op het Rond in Houten. Mede door het schitterende weer (na een frisse start), de hulp van vele leden en vrijwilligers, en het massaal toegestroomde publiek konden we weer spreken van een groot succes.

:

 

Op zondag 19 september organiseert Houten Dragons de Landelijke Beeballdag. Dit super leuke toernooi mag je niet missen. Inschrijven is nog mogelijk tot 1 september. Dat kan via deze link: https://www.knbsb.nl/events/landelijke-beeballdag/
Ben jij er ook bij?

Techniek aan de bal

Op 1 en 8 september zullen Honk- en Softbalvereniging  Houten Dragons samen met Hockey Club Houten in een unieke samenwerking een tweetal clinics gaan verzorgen voor  studenten Bouwkunde / Engineering van de Academie voor Techniek MBO Utrecht.

Het is voor het eerst sinds we op de Meerpaal gevestigd zijn dat we met elkaar iets moois gaan neerzetten!

Daarbij komt dat de Academie voor Techniek MBO Utrecht sportief bezig zijn en teamwork erg belangrijk vindt en hoe mooi is het dan dat we dit op ons complex kunnen organiseren.

Per dag zullen ca 140 studenten op ons complex lekker sportief bezig zijn met honk- en softbal én hockey. Nadat de skills uitgelegd en geoefend zijn zullen zij onderling een wedstrijdje spelen.

We hebben er onwijs veel zin in en zijn er trots op dit te mogen organiseren.