• 2_slide-10.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2022.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2022.png
  • HD_Vriendjesdag_2022.png

Welkom bij de Houten Dragons Vacaturebank 

Vrijwilliger zijn bij een vereniging, betekent betrokken zijn bij de sport van je zoon/dochter, kleinkind, vriend/vriendin, maar natuurlijk ook van jouw sport als speler binnen een team. Het geeft je naast betrokkenheid ook voldoening, energie en hoe leuk is het om nog meer met de sport bezig te zijn dan alleen als speler of toeschouwer.

Houten Dragons zoekt vrijwilligers, deze vrijwilligers zijn niet alleen de volwassenen, maar ook jij als jeugdspeler kan je steentje bijdragen. Wanneer je op school zit en je bijvoorbeeld je MAS stage uren moet maken kan je dat ook bij Houten Dragons. Nieuwsgierig? Kijk bij MAS stage. Daarnaast kan je je ook opgeven als (hulp)trainer om de jongste jeugd onze mooie sport bij te brengen. Bovendien hebben wij een aantrekkelijke vergoeding voor onze vrijwilligers t/m 18 jaar.

Check snel onze vacatures en meld je vandaag nog aan!! 

MAS-stage

Leerlingen van de middelbare school moeten MAS-stage lopen. Bij onze vereniging is dit ook mogelijk.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het assisteren bij clinics, de landelijke beeballdag, toernooien enzovoort. 

Hoe leuk is het om de verplichte MAS-stage bij ons te kunnen lopen en je uurtjes te maken terwijl je met je favoriete sport bezig bent? 

TC (Technische Commissie) Honkbal 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste man of vrouw met voldoende kennis van honkbal die deel uitmaakt van de Technische Commissie (TC). De TC bestaat uit een TC Softbal - TC Honkbal - Algemeen TC Coördinator. 

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de teams (coaches en trainers), Bespreekt best practises en adviseert indien er mogelijk issues zijn met teams en/of spelende leden en bespreekt deze met de algemeen TC coördinator. 

Je denkt mee met de technische beleidsvoering van de honkbalafdeling, denk hierbij aan doorstromingen en niveaus van spelers.

Tijdsinvestering: De tijd die nodig is, is afhankelijk van de behoefte vanuit de honkbal teams. je loopt regelmatig een rondje langs de velden en 1x per kwartaal is er een technische overleg en 2x per jaar een groot kader overleg.

Honkbal Junioren Coach

Ons junioren (U21) honkbal team - spelend in de 3e klasse - is op zoek naar een coach, die het team motiveert en coacht tijdens de wedstrijden.

Als coach zorg je voor de teamopstellingen, je hebt nauwe contacten met het wedstrijdsecretariaat, de trainer(s) en de TC Honkbal. 

Heb jij de juiste skills, inzet en motivatie dan zijn wij op zoek naar jou.

De tijdsinvestering is 1x per week begeleiden bij de wedstrijden, wedstrijdvoorbereiding (teamopstelling) en daarnaast stem je regelmatig af met de trainer en de TC Honkbal. Je hebt 2x per jaar een kader overleg en organiseert zo nodig overleggen met je team

 

Veld commissie 

Onze veldcommissie is op zoek naar versterking! Vind jij het leuk om bezig te zijn met veldonderhoud en veldkeuringen? Of ben jij meer een organisatorisch talent en maak je graag planningen, onderhoud je graag contacten met de Gemeente en het wedstrijdsecretariaat?

Of ben je misschien een allrounder die beide leuk vindt? Hoe dan ook zijn we op zoek naar jou. Ervaring is niet noodzakelijk, alle ins en outs zullen je geleerd worden eventueel in combinatie met een aanvullende cursus via de KNBSB.

Honkbal Senioren (H3) trainer 

Ons heren honkbal team - spelend in 6e klasse - is op zoek naar een trainer die het team gaat trainen en motiveren.

Heb jij de juiste skills, inzet en motivatie dan zijn wij op zoek naar jou.

De tijdsinvestering is 1x per week trainen inclusief voorbereiding. Daarnaast stem je regelmatig af met de coach van het team en neem je 2x per jaar deel aan het kader overleg.

Ervaring is gewenst en indien nodig kunnen we je via de KNBSB laten bijscholen.

 

Honkbal Senioren (H3) Coach 

 Ons heren honkbal team - spelend in de 6e klasse - is op zoek naar een coach, die het team motiveert en coacht tijdens de wedstrijden.

Als coach zorg je voor de teamopstellingen, je hebt nauwe contacten met het wedstrijdsecretariaat, de trainer(s) en de TC Honkbal. 

Heb jij de juiste skills, inzet en motivatie dan zijn wij op zoek naar jou.

 De tijdsinvestering is 1x per week begeleiden bij de wedstrijden, wedstrijdvoorbereiding (teamopstelling) en daarnaast stem je regelmatig af met de trainer en de TC Honkbal. Je hebt 2x per jaar een kader overleg en organiseert zo nodig overleggen met je team

Ervaring is gewenst maar motivatie en positieve inzet en -coaching is waar we naar op zoek zijn.

 vacature ingevuld 1 l

Beeball Jeugd trainer 

Dit seizoen starten we met een major team (Beeball).

We doen hierbij dan ook een speciale oproep aan onze Aspiranten en Junioren uit de hogere teams (honk- en/of softbal): wil jij jouw mooie sport leren aan onze jongste spelers, de truukjes bijbrengen en ze leren te stelen en te slaan en er ook nog eens een leuk zakcentje mee verdienen (voor alle vrijwilligers t/m 18 jaar)?

Dan zijn we op zoek naar JOU!!

 

Activiteiten commissie 

De activiteitencommissie organiseert en ondersteunt bij diverse activiteiten, denk bijvoorbeeld aan opening seizoen, vriendjesdag en activiteitenmarkt.

De activiteiten variëren van klaarzetten, opruimen, inkopen doen tot hulptroepen regelen. Het is een leuke gevarieerde functie waarbij je veel contacten hebt met coaches en leden en niet geheel onbelangrijk het is de meest gewaardeerde en dankbare commissie, want de activiteiten zijn naast de wedstrijden de leukste dingen die een vereniging organiseert voor haar leden.  

Heb jij organisatietalent en vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor blije gezichten van onze leden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Communicatie commissie 

De communicatie commissie is op zoek naar een social media influencer
Ben jij topfan van Houten Dragons en zou je graag zien dat jouw vereniging wat meer onder de aandacht wordt gebracht op social media? Dan is dit jouw kans.


Wij zoeken een talent die het leuk vindt om Houten Dragons op de social media kaart te zetten. Denk aan Filmpjes, foto’s (uiteraard AVG proof) wedstrijdverslagen noem maar op. Interesse? Laat het ons weten!


Of ben jij degene die het leuk vindt om als reporter langs de velden te gaan, een mooi verhaal te schrijven of te laten schrijven over een wedstrijd, toernooi of andere Dragons activiteit maar niet zo handig is met social media? Dan zijn wij zeker ook op zoek naar jou.


Misschien ben jij dié allrounder die beide in de vingers heeft, wacht dan niet langer en meld je snel aan.

Sponsor commissie

Sponsors zijn onmisbaar voor elke vereniging en zijn in verschillende vormen mogelijk, denk aan bedrukking van tenues, materialen maar ook een financiële bijdrage.

Heb jij het in je vingers om toekomstige sponsoren warm te maken voor onze geweldige vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vanwege het vertrek van beide commissieleden zijn wij naarstig op zoek naar twee nieuwe leden die de sponsorcommissie weer op volle sterkte brengen en nieuwe sponsoren aan ons kunnen binden.