• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

beleidsplanBegin 2015 heeft de vereniging het beleidsplan Samen met Plezier Presteren vastgesteld.

 

Het plan maakt duidelijk:

- wat we als vereniging willen zijn en uitstralen,

- wat we als vereniging willen bereiken, en

- hoe we dat willen bereiken.

 

Het plan omvat vier delen. In het eerste deel worden de kernwaarden van de vereniging kort getypeerd. Daarmee wordt verhelderd wat we als vereniging willen zijn en wat we als vereniging willen uitstralen. De kernwaarden geven samenhang aan de doelstellingen, maken helder hoe we als vereniging de dingen willen doen en hoe we ons willen presenteren.


In het tweede deel wordt kort geschetst waar we als vereniging na 15 jaar zo ongeveer staan.


Het hart van het beleidsplan wordt gevormd door het derde deel waarin de stip op de horizon wordt geplaatst. De stip is bedoeld te verhelderen wat we willen bereiken. We concentreren ons tot en met 2017 op vier thema’s:

- ledengroei
- financiële gezondheid
- professionalisering
- veiligheid


In het laatste deel van het plan wordt beschreven hoe de we aan de slag gaan en we ervoor zorgen dat we op koers blijven.

 

Het plan kan worden gedownload vanaf deze pagina. Er is een light versie die zich gemakkelijk op een beeldscherm laat lezen en een wat zwaardere versie die zich beter leent voor het maken van een nette dubbelzijdige print.

 

De KNBSB heeft mede op basis van de in dit beleidsplan vastgelegde visie op de toekomst van de club op 7 maart 2015 aan de Houten Dragons de eervolle titel Vereniging van het Jaar toegekend.