Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Website Commissie

Wegwijs op deze site:

Onze website is bedoeld voor leden en niet leden van HSV Houten Dragons. Er is informatie te vinden die voor iedereen toegankelijk is en informatie die je alleen kunt zien als je inlogt met je lidnummer.
 
Algemene informatie over de vereniging is terug te vinden onder het menu Informatie. Daar staan alle contactpersonen per commissie en staan de reglementen. Onder Contact vind je de gegevens van alle vrijwilligers, de postadressen en route naar ons complex. Ook kun je via een contactformulier contact zoeken met de vereniging. Bij Sportaanbod en teams is informatie te vinden over de samenstelling van de teams, de wedstrijden die ze spelen en de sport die ze beoefenen. Bij Agenda en roosters staan alle activiteiten gepland mbt teams, activiteiten, kantine, scheidsrechters etc. Verder vind je bij Ledenadministratie alles wat je nodig hebt omtrent je lidmaatschap.
 

Wil je een stukje op de site plaatsen houd dan met het volgende rekening:

Om de eenheid op de website te bewaken verzoeken wij je bij het aanleveren van content de volgende aanwijzingen op te volgen;

 • Lettertype kiezen kan maar voor standaard blokken tekst zal het lettertype van de site gebruikt worden.
 • Hou de tekst kort en krachtg.
 • Zorg voor een duidelijke inleiding zodat deze uitnodigt om verder te lezen en duidelijk maakt voor wie het bericht bedoeld is. De inleiding mag in vetgedrukt lettertype.
 • Gebruik niet te lange zinnen, houd ze kort en bondig.
 • Maak gebruik van de 'Lees meer' functie. Hiervoor zit een knop in de knoppenbalk van de tekstbewerker die beschikbaar is.
 • Verdeel de tekst over de volle breedte.

Verder…

 • Helder leesbare informatieve stijl, bij uitzondering overzichten e.d bijvoegen, altijd in PDF. Linkjes maken bij meerdere bijlages.
 • Graag foto of plaatje bijvoegen maar maak het niet te groot, de site is geen fotoalbum maar een informatief portaal. 

Criteria berichten verkeer richting de website;

 • Positief kritische schrijfstijl.
 • Evenwichtige verdeling van de input vanuit de diverse geledingen van de club.
 • Let op de nieuwswaarde van het stukje.
 • Veel berichten komen niet op de voorpagina, maar kunnen naar een bepaalde doelgroep, beeball, activiteiten, uitplaatsing.

De webredactie behoudt zich het recht voor artikelen te wijzigen. Mocht de inhoud van een stukje in onze ogen niet acceptabel zijn, dan wordt er contact opgenomen.

 

Als je informatie op de website wilt plaatsen en je wilt het niet zelf doen dan kun je de tekst aanleveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.