Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Houten Café

Iedere maand, meestal op dinsdagavond, wordt er op sportcomplex de Meerpaal dat we samen met de Hockey vereniging HC Houten en Handbal vereniging HSV Houten delen, het Houten Café georganiseerd. Dit is een avond waar een gastspreker een leuk verhaal verteld, dialezing, workshop etc..

De spreker kan een bekende zijn uit de sportwereld, maar het kan ook een succesvol ondernemer, kok, vinoloog, musicus etc. zijn. Denk hierbij aan Max Caldas (bondscoach Nederlandse Hockeyvrouwen), Johan Wakkie (Directeur KNHB) en Kees Jansma die op 14 mei, tijdens de derde editie van het Houten Cafe te gast was.

Doelstelling van het Houten Café is om alle gebruikers van sportcomplex de Meerpaal, (groot) ouders, vrienden en andere bekenden van onze leden samen te brengen in ons mooie clubhuis en een leuke avond te bezorgen. Natuurlijk leren we elkaar zo beter kennen en bevordert dit de sfeer op het complex tijdens de trainingen en de wedstrijden.


Houten Café is een initiatief van HC Houten en biedt gelegenheid aan alle verenigingen om deze avond te organiseren en een spreker uit te nodigen.

Met dank aan Bram Fransen van Commissie Houten Café!

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.