Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

W1 - Demontage lockers in blauwe container

oudelockers-miniOpdracht:
Demonteren van de houten constructie/lockers in de blauwe container. Dit materiaal wordt hergebruikt op de nieuwe lokatie in de materiaalhokken bij de velden.


Voor zover mogelijk de voorzijde met deurtjes in 1 stuk demonteren. Dat kan door eerst de bovenzijde te verwijderen en de tussenschotten.

Na demontage de materialen opslaan in de kleedkamer 1 van de Warinepoort.

Lees meer...

W2 - Demontage Dug-outs Softbalveld

Opdracht:
Demontage van de twee dug-outs gesitueerd bij het Softbalveld. Verwijderen houten bankdelen en het uit elkaar halen van de stalen constructie.

dug-outssoftbalveld-mini
De dug-outs worden hergebruikt op de nieuwe lokatie aan de Meerpaal. Al het materiaal mag naast de oude kantine op de Warinepoort worden opgeslagen.

Lees meer...

W3 - Demontage Dug-outs Honkbalveld

Opdracht:
Demontage van de twee dug-outs bij het Honkbalveld. Verwijderen houten bankdelen en het uit elkaar halen van de stalen constructie.

dug-outhonkbalveld-mini
Deze twee dug-outs gaan in opslag tot een bestemming  gevonden wordt. Al het materiaal mag naast de oude kantine op de Warinepoort worden opgeslagen.

Lees meer...

W4 - Demontage Slagkooi

slagkooi-miniOpdracht:
Verwijderen van het net door het doorknippen van de tiewraps en het volledig demonteren van het stalen frame.


De slagkooi gaat in opslag tot een bestemming gevonden wordt. Mogelijk op de nieuwe lokatie achter het softbalveld als mobiele slagkooi.

Lees meer...

W5 - Verwijderen gaas en netten hekwerk

backstopsoftbalveld-miniOpdracht:
Verwijderen van al het gaas en netten die bevestigd zijn aan het hekwerk van ons veld, inclusief het hoge hek langs de sloot en linksachter het honkbalveld. Dus niet alleen bij de backstop van het softbalveld zoals op de foto te zien is.

Losknippen en opvouwen van alle zachte netten, het losknippen en oprollen van het gaas, het verwijderen van de poorten, het verwijderen van alle horizontale buizen.

Lees meer...

W6 - Demontage buizen hekwerk

horizontaleliggershekwerk-miniOpdracht:
Demontage van alle liggende delen in het hekwerk van ons veld, inclusief het hoge hek langs de sloot en linksachter het honkbalveld.

Het betreft de relatief dunnere pijpein het hekwerk. De pijpen worden ingezet op de nieuwe lokatie voor een opnieuw te plaatsen backstop, screens en wellicht een tribune. Zorgvuldigheid mbt de buizen is dan ook gewenst. Al het materiaal wordt hergebruikt.

Lees meer...

W7 - Verwijderen staanders hekwerk

backstopsoftbalveldpalen-miniOpdracht:
Het uit de grond trekken van alle verticale buizen van al het hekwerk aan ons veld, inclusief het hoge hek langs de sloot en linksachter het honkbalveld. Dus niet alleen bij de backstop van het softbalveld zoals op de foto te zien is. 

Het verwijderen van de buizen moet met een mobiel kraantje uitgevoerd worden.

Alle buizen worden hergebruikt op de nieuwe lokatie voor verschillende doeleinden. Zorgvuldigheid mbt het behoud van de buizen is gewenst.

Lees meer...

M0 - Bouwen kast materiaalruimte - klaar!

materiaalruimte 00002In de materiaalruimte onderin het clubgebouw moeten kasten gebouwd worden tbv de voorraad die we als vereniging hebben. Het betreft het in elkaar zetten van 6 stellingskasten en daarna het verhuizen van alle materialen van de oude naar de nieuwe lokatie.

Te gebruiken materialen zijn eigenlijk alleen de kasten die verpakt liggen in het clubgebouw aan de Warinepoort.

Lees meer...

M1 - Bouw lockerkast - klaar!

lockers 00005Opdracht:
Bouw van 19 vaks lockerkast voor in de lockerruimte van clubhuis de Meerpaal. De lockers zijn bedoeld voor de opslag van teammaterialen.

Voor deze kast is een complete bouwtekening en beschrijving van materialen beschikbaar. Mocht iemand de kast willen maken dan gaarne contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-10771565.

Lees meer...

M2 - Monteren lockerkast - klaar!

lockers 00012Opdracht:
Het monteren van een 19 vaks lockerkast in de lockerruimte van clubhuis de Meerpaal. De lockers zijn bedoeld voor de opslag van teammaterialen.

De kast wordt prefab klaar gemaakt en hoeft alleen in elkaar gezet te worden op de lokatie.

Lees meer...

M3 - Bouwen lockers in materiaalhokken bij velden - klaar!

oudelockers-miniOpdracht:
Heropbouw van de oude lockers uit de blauwe container in de nieuwe materiaalhokken bij de velden. Deze lockers zijn bestemd voor de Oranje teams, opslag van trainings materiaal en gereedschap voor onderhoud van het veld. De bovenkant van de kast wordt ook gebruikt worden voor de opslag van materialen.

Plaatsing aan de rechterachterzijde van de materiaalhokken. Bij het Softbalveld 4 lockers en bij het honkbalveld 3 lockers.

Lees meer...

M4 - Bouwen van 10 Screens

Opdracht:
Voor slagtraining, infield oefeningen, pitchen, etc is het gewenst om een groot aantal screens beschikbaar te hebben. Met deze klus worden in ieder geval 10 screens gemaakt van de oude dunnere pijpen die van het hekwerk op de Warinepoort komen.
screens2-mini
De pijpen worden met koppelstukken aan elkaar gezet. Om de screens stabiel te laten staan, worden per screen aan de onderzijde 2 pijpen gemonteerd die dwars op de screens staan. Deze hulpbuizen moeten eenvoudig te verwijderen zijn na de training.

Lees meer...

M5 - Maken van tekenmallen tbv slagbox honk- en softbalveld - klaar!

tekenmalmaten-miniOpdracht:
Maak volgens onderstaande tekeningen twee mallen. Deze mallen worden gebruikt voor het aftekenen van de slagperken rondom de thuisplaat.

Als materiaal wordt 50x5mm (of 50x4mm) ijzer gebruikt worden. De voorkeur ligt bij ijzer dat zich makkelijker laat lassen maar vooral meer hufterproef zal zijn dan aluminum.

Lees meer...

M6 - Knuppelrekken dug-outs

knuppelrek-miniOpdracht:
Alle dug-outs op het honk en softbalveld moeten worden voor zien van een knuppelrek. Deze moet geschik zijn voor minimaal 10 knuppels. 

De oprdracht is dan ook; maak 4 knuppelrekken!

Lees meer...

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.