Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Vervoer hekwerk en dugouts door De Rooy

de rooyDe Houten Dragons hebben niet tevergeefs aangeklopt bij transportbedrijf De Rooy uit ’t Goy!  Directeur Peter de Rooy bleek graag bereid onze dugouts en het hekwerk gratis van Sportpark 'Steenen Poort' naar De Meerpaal te vervoeren. Fantastisch!

Met deze sponsoring zijn de Dragons enorm geholpen. Het is geweldig dat De Rooy onze vereniging op deze manier wil ondersteunen.

Lees meer...

Opening Weekend De Meerpaal

openingweekend2013

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september wordt de opening van onze prachtige nieuwe velden op De Meerpaal groots gevierd. De heren van het eerste honkbalteam zijn druk bezig met de voorbereidingen.

GoldDiscoBallOp zaterdag worden door de jeugdteams de hele dag thuiswedstrijden gespeeld. Om de wedstrijden heen worden leuke activiteiten georganiseerd. Vervolgens vindt een barbecue plaats en is er aansluitend een groots gala. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte welkom!

Lees meer...

Eerste wedstrijden op De Meerpaal

meerpaal

Na de zomerstop gaan we eindelijk echt naar De Meerpaal. Vanaf vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus is het zover! De senioren softbal krijgen de eer om de spits op vrijdagavond af te bijten.

Het bestuur heeft uit betrouwbare bron vernomen dat hun trainingsschema nu al is aangepast om op die avond eens goed te kunnen vlammen. We zijn benieuwd! Komt dat zien. Gametime: 19.30 uur!

Lees meer...

Afscheid Sportpark Steenen Poort

Zondag 14 juli istenenpoort Houtens het zover. Dan worden na 12 jaar de laatste wedstrijden gespeeld op ons veld op het sportpark De Steenen Poort.

's Morgens wordt voor de Beeballers een toernooitje georganiseerd. In de middag spelen onze eigen honk- en softbalpupillen en aspiranten een paar leuke mixed wedstrijden.

Lees meer...

En jawel... gras!!!

slide 11

Lees meer...

Zand, lava, beton, lichtmasten, hekwerk, gravel... het is er allemaal!

hekwerkWie regelmatig op het nieuwe complex komt, ziet het allemaal gebeuren. De aanleg van de velden, het gaat momenteel zo snel dat het loont om dagelijks de Meerpaal te bezoeken in afwachting van wat de aannemer die dag gerealiseerd heeft.

Sinds ons vorige bericht is er dan ook weer het een en ander veranderd waarvan een update:

Storten zand:
Na het uitzetten van de velden is er zand gestort op alle plaatsen waar gravel en bestrating aangelegd wordt. Aangezien op beide velden warningtracks voorzien zijn, gaf dit meteen een goed beeld van de omvang van de velden. Ook de ruimte om het 3e veld werd hierdoor goed zichtbaar.

Lees meer en bekijk de vele foto's en filmpjes...

Aanleg nieuwe velden gestart

uitzetten-veld-01

Vanaf januari 2013 is eindelijk gestart met de aanleg van de nieuwe velden van de Houten Dragons. Alhoewel de eerste planning was dat wij medio april op de Meerpaal konden starten met de training en competitie is er door allerlei omstandigheden een vertraging opgelopen waardoor pas dit jaar gestart kon worden met het verwijderen van de voorbelasting.

Van Wijk Nieuwegein heeft in januari en februari al het zand dat diende als voorbelasting voor onze velden, verplaatst naar een ander deel op de Meerpaal. De vorst die lang aanhield heeft hierin geen parten gespeeld. Tijdens de werkzaamheden werd wel nog geconstateerd dat een sloot verkeerd gedemd is wat toch weer een week vertraging oplevert.

Lees meer...

La Cantine Nouvelle– een rondleiding op de Meerpaal

Woensdag 14 november was het groot-bestuur van de Dragons uitgenodigd om een rondleiding te krijgen op de nieuwe lokatie aan De Meerpaal. Ons nieuwe clubhuis staat gepland voor oplevering op 21 december a.s., dus een sneak-preview was wel op z’n plaats!

 

uitzichthonkbalveldDe bouwer en bouwbegeleider van de gemeente Houten namen ons mee het nieuwe pand in. Direct viel al op dat ondanks alle bouwactiviteiten, je al helemaal kon ‘voelen’ hoe hier straks door de drie verenigingen (HC Houten, HV Houten en de Dragons) sportieve derde helften plaatshebben en nageborreld gaat worden. Met een strak en helder laagstaand zonnetje was de eerste indruk van het pand helemaal goed!

Lees meer...

Nieuwe kleedkamers

meerpaalkleedkamers5Hoewel de vakantie periode volop draait (Houten is praktisch leeg!) wordt er nog wel gewerkt aan ons nieuwe sportterrein aan De Meerpaal.

 

Op dit moment is de aannemer voornamelijk bezig met de aanleg van de hockeyvelden. Deze zouden medio augustus 2012 (lees: over een maand!) helemaal klaar en bespeelbaar moeten zijn.

Lees meer...

Eerste paal geslagen!!!

eerstepalennieuwclubhuis2 smallNa een kleine vertraging is op vrijdag 1 juni de eerste paal de grond ingegaan voor de bouw van ons nieuwe clubgebouw aan de Meerpaal.

Afgelopen maanden heeft de aannemer de voorbelasting voor het nieuwe honkbalveld en het softbalveld aangebracht en is een start gemaakt met de aanleg van drainage voor de hockeyvelden. 

Nu er ook groen licht is gegeven voor het het clubhuis is de aannemer direct begonnen met de heiwerkzaamheden. De contouren van het gebouw worden hiermee al goed zichtbaar.

Lees meer...

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.