Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Bliksemdraken sluiten af in Schijndel

Vuurdraken 1

Onze Bliksemdraken hebben zaterdag hun seizoen waardig afgesloten met hun deelname aan het toernooi in Schijndel. Lees hieronder het verslag van een van de trotse ouders van onze jongste beloften.

 

Bliksemdraken spelen toernooi in Schijndel

Het was even zoeken, maar uiteindelijk vonden alle Bliksemdraken het sportterrein van Starlights in Schijndel. Daar werd zaterdag 8 oktober het laatste toernooi gehouden dat de major beeballers dit jaar speelden. De Brabantse vereniging had deze dag op haar gemoedelijke thuisbasis prima georganiseerd.

Sterke start

In de eerste wedstrijd kwamen onze Bliksemdraken meteen bekenden tegen; de majors van UVV Utrecht. Onze jongens stonden op scherp en wisten in twee innings met sterk veldspel en goede slagbeurten de winst op hun naam te zetten; ze wonnen met 16-14 van de latere toernooiwinnaars. Een geweldige start tegen een goedspelende tegenstander!

Zonnige uitslag

Terwijl de zon in Brabant doorbrak, begonnen de majors aan hun tweede wedstrijd. Hierin traden ze aan tegen de thuisploeg Starlights. Ook deze wedstrijd wisten onze draken met 16-11 overtuigend te winnen.

Trots

Tenslotte mochten onze majors het opnemen tegen het team van HSCN Nuenen. De uit de kluiten gewassen tegenstanders (pupillen?) imponeerde ons team met een sterke eerste slagbeurt, maar in het veld bleken de teams veel meer aan elkaar gewaagd. Na één inning stonden we op een 9-3 achterstand. In de tweede inning wisten onze draken het verschil behoorlijk in te lopen; einduitslag 13-9. Knap gedaan!

Uiteindelijk een heerlijk dagje in Brabant, lekkere wedstrijden gespeeld en een mooie afsluiting van het wedstrijdseizoen. We zijn trots op onze jongens, die het afgelopen jaar een hele mooie ontwikkeling lieten zien. Zowel op sportief gebied als qua teambuilding. Op naar het volgende seizoen!

Vuurdraken 2

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.