Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Dragons Softbal meiden genieten op het Jan Kars Lichttoernooi UVV

 

foto1

Op vrijdag 23 september namen onze softbal meiden deel aan het Jan Kars Lichttoernooi van UVV. En ondanks dat dit bericht eigenlijk onder de rubriek teamberichten valt willen wij ze toch een keer extra in de spotlights zetten op de homepage. Al was het alleen maar om te laten zien dat elk team zijn verhaal kwijt kan op onze website om het te delen met de andere leden.
Zie hier het verslag en de foto's.

Gepakt en bezakt met voldoende voorraad broodjes, drinken, cakejes, moodfood een goed humeur en bovenal auto’s vol met enthousiaste meiden reden we richting UVV.

De eerste wedstrijd was tegen UVV. Onze meiden hebben zich van hun beste kant laten zien, maar verloren helaas.

foto3     foto13     foto14

Na een handje moodfood en een peptalk van de coaches volgde direct daarna de volgende wedstrijd tegen de Redcaps. De meiden herpakten zich fantastisch en wonnen glansrijk.

foto5     foto7     foto12

In de pauze was er nog even tijd om de Aspiranten Honkbal aan te moedigen op het andere veld.

Het werd donker… de lichten op het veld gingen aan en de All Stars game kon beginnen. Er werden 2 samengestelde teams gevormd met de meiden van de Houten Dragons, UVV en de Redcaps. Je eigen vertrouwde pitcher was nu ineens een geduchte tegenstander geworden! Onder het luide enthousiasme van de tribune, gevuld met ouders, werd er door het rode team met 1 punt verschil gewonnen. Wat was dat een leuke ervaring voor de meiden, maar ook voor de coaches.. want was het nou de 10 speler of niet……zij komen er ook niet meer uit.. vandaag mag alles!

Zeer ontspannen spel tussen de meiden en wat deden ze het goed. Uiteraard heeft iedereen gewonnen en kregen ze allemaal een vaantje als herinnering.  foto19

De meiden zeiden al: Wij willen meer toernooien. Nou, daar wordt al snel gehoor aan gegeven, want 8 oktober kunnen ze weer aan de bak. Dan hebben we een toernooi in Apeldoorn bij Roburs ’58 – Baseball in the Woods. 

foto15

Een goed stel hoor....................

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.