Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Cursus scoren

formulierscorenDe cursus vindt plaats op zaterdag 2 april 2016. Aanmelden bij Nancy Naber. Voor e-mail adres zie hierna.

 

Niet alleen spelers en scheidsrechters bereiden zich actief voor op het komende seizoen. Ouders kunnen dat ook doen. Door hun spelregelkennis te vergroten via de in de nieuwsbrief al genoemde website www.honkbal-softbalmasterz.nl maar nu ook door een cursus scoren te volgen. Voor iedereen die nu denkt: 'huh wat is dat scoren?' of 'ah ja dat gekrabbel op die formulieren, veel te ingewikkeld voor mij' is dat een buitenkansje. We moeten immers allemaal wel een keer het wedstrijdverloop bijhouden. En als je er even in verdiept is het zo moelijk niet en blijkt het eigenlijk een hele leuke manier om een wedstrijd geconcentreerd te volgen.

 

 

Op zaterdag 2 april erzorgt Nancy Naber in de MFR op De Meerpaal van 9.30 tot circa 11.30 een introductie op de nobele kunst van het scoren. Vervolgens wordt op een nader te bepalen datum het geleerde in de praktijk gebracht door met alle deelnemers een thuiswedstrijd te scoren.

 

Hoewel bij de Beeball volgens een ander, veel eenvoudiger, systeem de stand wordt bijgehouden, zijn ook ouders van Beeballers natuurlijk van harte welkom. Dikke kans dat ze over een (paar) jaar ook een wedstrijd van hun kind moeten scoren als dat bij de pupillen speelt.

 

Je moet je even aanmelden als je wilt deelnemen. Daarvoor én voor meer informatie kun je je wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.