Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Aspiranten 1 Honkbal trotseren kou.

De Aspiranten 1 van Honkbal hebben de kou weten te trotseren. De oefenwedstrijd tegen de Panters uit Tiel werd wel dik verloren, maar ik ben toch trots op de spelers dat zij deze wedstrijd zijn aangegaan.

Doordat de zon ontbrak en er een snijdende wind stond, was het voor de toeschouwers, maar voornamelijk voor de spelers moeilijk om warm te blijven.


De Panters kwamen vanuit de warme kantine, waar ze eerst nog wat gegeten hadden, het veld op. Hierdoor leek het wel of ze minder last van de kou hadden. Het spel van de Panters was verzorgd.
Er was door de coaches met de scheidsrechter afgesproken dat er een grote slagzone zou zijn, zodat het spelverloop voor alle spelers snel zou verlopen en er niet te veel gevergd zou worden van voornamelijk de pitchers en catchers.

De Houten Dragons zijn er helaas niet in geslaagd om het de tegenstander moeilijk te maken en verloren deze wedstrijd met 2 -15.

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.