Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Honkbal Pupillen 1 openen sterk tegen UVV

pupillen 1 20170408

Na een aantal oefenwedstrijden in maart en de openingsdag van het weekend ervoor, ging het dan nu allemaal om het echie.

Lees meer...

Bliksemdraken sluiten af in Schijndel

Vuurdraken 1

Onze Bliksemdraken hebben zaterdag hun seizoen waardig afgesloten met hun deelname aan het toernooi in Schijndel. Lees hieronder het verslag van een van de trotse ouders van onze jongste beloften.

Lees meer...

Dragons Softbal meiden genieten op het Jan Kars Lichttoernooi UVV

 

foto1

Op vrijdag 23 september namen onze softbal meiden deel aan het Jan Kars Lichttoernooi van UVV. En ondanks dat dit bericht eigenlijk onder de rubriek teamberichten valt willen wij ze toch een keer extra in de spotlights zetten op de homepage. Al was het alleen maar om te laten zien dat elk team zijn verhaal kwijt kan op onze website om het te delen met de andere leden.
Zie hier het verslag en de foto's.

Lees meer...

Cursus scoren

formulierscorenDe cursus vindt plaats op zaterdag 2 april 2016. Aanmelden bij Nancy Naber. Voor e-mail adres zie hierna.

 

Niet alleen spelers en scheidsrechters bereiden zich actief voor op het komende seizoen. Ouders kunnen dat ook doen. Door hun spelregelkennis te vergroten via de in de nieuwsbrief al genoemde website www.honkbal-softbalmasterz.nl maar nu ook door een cursus scoren te volgen. Voor iedereen die nu denkt: 'huh wat is dat scoren?' of 'ah ja dat gekrabbel op die formulieren, veel te ingewikkeld voor mij' is dat een buitenkansje. We moeten immers allemaal wel een keer het wedstrijdverloop bijhouden. En als je er even in verdiept is het zo moelijk niet en blijkt het eigenlijk een hele leuke manier om een wedstrijd geconcentreerd te volgen.

 

Lees meer...

Beeballers naar Parijs!

Op 20 september beleefde een deel van onze Vuurdraken een grandioos avontuur.
Om 9 uur ´s-morgens begon de warming up van de Franse Beeballdag in een heus stadion in het zuiden van Parijs. Samen met 23 andere teams speelden onze jonge helden en heldinnen een vriendschappelijke toernooi.  

arc de triomph

 

Maar als je naar Parijs gaat, dan wil je natuurlijk ook de stad zelf zien. Daarom zijn wij met z´n allen op vrijdagmiddag vertrokken, zodat wij op zaterdag de stad door konden bezichtigen. Natuurlijk mochten de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Sacre Coeur niet op onze reis ontbreken. En gelukkig zat het weer erg mee. Zaterdagavond was er al een BBQ georganiseerd door de organisatie van de Beeballdag. Een erg leuk initiatief waar we nog meer Nederlandse teams tegen zijn gekomen.

 team met mascotte

 

 

Met onze stedentrip in de benen speelden we op zondag 3 wedstrijden. Tussen de wedstrijden door konden we verschillende werp- en sprintspelletjes doen. Na het goed afleggen van in totaal 4 spelletjes konden de kids op vertoon van een volle kaart een ijsje ophalen bij de bar.
Om kwart over 3 begon de prijsuitreiking. Iedere deelnemer kreeg een medaille en elk team een mooie beker. De terugweg verliep gelukkig een stuk voorspoediger dan de heenweg. Maar daar hebben de meeste Vuurdraakjes niets van gemerkt….die sliepen als een roos.

 

team met poster

Wat doen ze nou?!?

Het was weer zo’n dag.. Het zonnetje scheen, en laat ik nou net op de ranglijst gezien hebben dat Houten Dragons Heren 1 – Domstad Dodgers Heren 4 op het programma staan. De nummer 1 tegen de nummer 2. Allebei nog ongeslagen.

Dit mocht ik natuurlijk niet missen. Maar wie een spannende pot verwachte kwam een beetje bedrogen uit...

Lees meer...

Openingswedstrijd Houten Dragons HH1 - Wombats HH2

Zondagmiddag, 12 april 2015 14:00u. Op het programma staat Houten Dragons HH1 - Wombats HH2. De openingswedstrijd voor beide teams dit seizoen.

Voor de wedstrijd worden er nog even wat wafels naar binnen gewerkt, want op een lege maag kan er natuurlijk niet gespeeld worden. Sommige spelers zien er uit alsof ze nog wat rust kunnen gebruiken, maar zodra de eerste bal gegooid word staan de heren op scherp. 'Play Ball'

Lees meer...

Aspiranten 1 Honkbal trotseren kou.

De Aspiranten 1 van Honkbal hebben de kou weten te trotseren. De oefenwedstrijd tegen de Panters uit Tiel werd wel dik verloren, maar ik ben toch trots op de spelers dat zij deze wedstrijd zijn aangegaan.

Doordat de zon ontbrak en er een snijdende wind stond, was het voor de toeschouwers, maar voornamelijk voor de spelers moeilijk om warm te blijven.

Lees meer...

Frisbee training

Woensdag 26 november.

frisbeeDe aardbodem wordt als maar kouder, maar dat weerhoudt onze jongens niet van een gezellige training. Er kwamen geen handschoenen of honkballen aan te pas, maar het team gemixt uit heren, junioren en dames besloot te frisbieeën. Want lekker rennen in het koude weer houdt de spieren goed warm. En bovendien train je hiermee conditie en positiespel.

Er werd veel gelachen en het was een leuke avond. 2 teams van 6 personen streden tegen elkaar. Het team met de mutsen tegen het team zonder de mutsen. Uiteindelijk wonnen de mutsen en werd er nog even nagepraat onder het genot van een biertje/cola'tje.

Alle junioren, heren en dames zijn welkom en wij hopen dat we de volgende keer een groter team hebben. Hoe meer ziel hoe meer plezier!

Arvid speler junioren

Laatste training IJsdraken en Bliksemdraken

 Maandagavond 6 oktober: laatste buitentraining van onze Major League Beeball Teams!

Na een korte slagtraining staan beide teams klaar voor een line-up:

IMG 2064 IMG 2063
De IJsdraken spelen thuis.... ....en de Bliksemdraken dan natuurlijk uit!

Lees meer...

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.