Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Stem op de KNBSB foto van het jaar!!!

"Pets! Met een ferme zwaai met haar knuppel slaat de speelster de waterballon kapot. Dat was zeker een homerun! Tenminste, als de bal geen waterballon was maar een echte softbal."

foto van KNBSB Nieuws.

 

De foto is gemaakt tijdens een vriendjes- en vriendinnetjestraining waarop meiden van 8-12 jaar kennis maakten met de softbalsport. Het warme weer maakte de training met waterballonnen natuurlijk extra leuk. Dat gold vooral voor trainer/coach Alphons Homoet, die de ballonnen aangooide en vaak de volle laag kreeg!

 

Dankzij een goede timing drukte de moeder van Fenna uit softbal-pupillen 1 precies op het juiste moment af. De foto werd al Foto van de Week in de fotowedstrijd van de honk- en softbalbond KNBSB, en nu dingt hij ook mee naar de hoofdprijs van Foto van het Jaar!

Daarom roepen Fenna en haar moeder iedereen op om vóór woendag 11 oktober 12 uur te stemmen op deze foto op de Facebookpagina van de KNBSB: @knbsb.nieuws Als we meeste likes krijgen en de foto op canvas winnen, krijgt deze natuurlijk een ereplekje in het clubhuis van Houten Dragons op de Meerpaal. Dus help mee en like onze foto!

 Iedereen mag stemmen dus HOORT ZEGT HET VOORT!!!

Bovenstaand artikel is ook te vinden op de site van 't Groentje

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.