Company Logo

honk- en softbalvereniging


LET'S PLAY

Deelname NK Little League

logoNKlittleleagueOok dit jaar is er weer een NK Little League en ook dit jaar is onze vereniging vertegenwoordigd! Guido Feldkamp uit ons 1e pupillen honkbal team maakt deel uit van  een selectie van jonge spelers uit heel Midden Nederland die op 3 juni en 17/18 juni namens onze regio acte de presence geeft tijdens het NK Little League.

 

Little League is een Amerikaanse sportorganisatie die sinds 1939 over de hele wereld honkbal- en softbaltoernooien voor jeugd organiseert. Het is een internationaal programma voor jonge honkballers en softbalsters tussen de 11 en 16 jaar dat jaren geleden is overgewaaid uit Amerika. In Amerika is de competitie via Little League  georganiseerd. Zij kennen daar geen verenigingen maar regionale Little League teams die in verschillende leeftijdscategorie├źn een competitie spelen.

 

Midden Nederland doet in alle leeftijdsklassen mee aan het NK: de Little League (11 -12 jaar), de Intermediate League (12-13 jaar), de Junior League (13-14 jaar) en de Senior League (15-16 jaar). De honkbalteams komen uit onder de naam Valley Hitters; de softbalteams als de Vipers.

 

valley hehitrs LL 2017

 

Het Little League team van Guido speelt op zaterdag 3 juni in Almere wedstrijden tegen de Den Haag Stars en Noord Holland. Het speelt vervolgens natuurlijk ook op zaterdag 17 en zondag 18 juni in Hoofddorp tijdens het finaleweekend. Op de hierna genoemde facebookpagina's worden wedstijdschema's en laatste nieuwtjes gepost.

 

Ondertussen wensen wij alle tams uit Midden Nederland en Guidoe in het bijzonder heel veel plezier en succes! Als je in de gelegenheid bent een kijkje te gaan nemen en Guido en andere jeugdspelers aan te moedigen, is dat een aanrader. Het is een ontzettend leuk evenement!

 

Meer informatie is via onderstaande links verkrijgbaar:

- website KNBSB

- website Little League organisatie

- Facebookpagina Valley Hitters

- Faceboekpagina Little League NederlandFaceboekpagina Little League Nederland

BALL

Agenda2015
all

Bee-, honk- & softbal

Wedstrijdagenda2015
all

Alle teams

Trainingstijden2015
all

Activiteiten vereniging

Activiteiten

...

Thuiswedstrijden

 

Lijkt beeball, honkbal, softbal of slowpitch iets voor jou kom dan eens langs voor een proeftraining!

Aanmelden voor proeftraining kan hier.

Heb je de keus al gemaakt dan kun je hier inschrijven als lid van de

dragons logo 180

fieldbalbat

Wij verzorgen op uitnodiging Clinics voor alle leeftijden. Lijkt het je leuk om voor je klas, school of bedrijf een clinic verzorgt te hebben, vul dan ons contact formulier in.Sponsors

Hier kan uw sponsoradvertentie staan. Neem contact met ons op via het contact form.

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.