• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

IMG 7257

Woensdag 8 mei 2016 werd voor de 2e keer de "Vriendjesdag" ook wel bekend als de "pancakedag", bij de Houten dragons georganiseerd.
Onder een stralende zon, met een licht briesje en een aangename temperatuur hadden zich maar liefst 69 kinderen gemeld oop de Meerpaal (een echt record aantal deelnemers dus!) 

IMG 7290


Onder leiding van Ivar, die weer een geweldig gevarieerd programma had samengesteld, en met ondersteuning van diverse trainers, coaches en ouders  ontspon zich een waar festijn waarbij alle spelers en hub vriendjes/vriendinnetjes in de vorm van een circuit met verschillende facetten van onze boeiende sport kennis konden maken.


IMG 7270

 De organiserende dames van de activiteitencommissie (Tineke, Erica, Petra en Sandra) hadden alles perfect onder controle en zagen er zelfs nauw op toe dat de warmte geen vat kon krijgen op onze fanatiekelingen en hadden ook buiten voor voldoende vocht gezorgd. Aan alles was gedacht.


IMG 7299

Na zo'n twee uur intensief bezig te zijn geweest togen alle deelnemers naar binnen om zich te goed te doen aan een ongelofelijke stapel pannekoeken, de koks bleven maar bijbakken, die werkelijk tot de laatste kruimel op ging.

Met dank aan alle vrijwilligers, van de trainers op het veld tot de vaders en moeders die ter plekke of thuis aan het bakken waren geslagen, kan de activiteitencommissie terug kijken op een zeer geslaagde dag.
En, te beoordelen aan alle tevreden gezichten aan het eind van het festijn, een dag die zeker voor herhaling vatbaar is!